В Києві стався напад на музикантку Лейлу Кондакову (ОНОВЛЕНО)

В Києві стався напад на музикантку Лейлу Кондакову (ОНОВЛЕНО)

30 Липня 2016
3182
30 Липня 2016
20:10

В Києві стався напад на музикантку Лейлу Кондакову (ОНОВЛЕНО)

3182
У Києві на Подолі невідомі скоїли напад на екс-журналістку, музикантку Лейлу Кондакову. Її побили і пограбували.
В Києві стався напад на музикантку Лейлу Кондакову (ОНОВЛЕНО)
В Києві стався напад на музикантку Лейлу Кондакову (ОНОВЛЕНО)

Про це вона написала у своєму Facebook.

Лейла Кондакова також розмістила своє фото після нападу. На знімку видно, що все тіло постраждалої вкрите синцями.

Постраждала не пов'язує напад із журналістською діяльністю.

Про інцидент також написала у Facebook Катерина Венжик - головна редакторка видання Delo.ua. Вона розповіла, що напад стався на Подолі.

«Останнім часом саме на Подолі, за моїми спостереженнями, твориться якась херь: буквально за 2-3 останні місяці там побили кілька добре знайомих людей. Когось з пограбуванням, кого-то просто так. Ось буквально днями побили і пограбували Leyla Kondakova. Звичайно перехожі в цей момент мімікрують під асфальт. Звичайно поліції ні в одному з випадків поруч не було. І звичайно, поліція заяви приймає, але "Ви знаєте скільки у нас тут таких". Можливо те, що все це відбувається саме на Подолі - не більше, ніж збіг. Але від МВС хотілося б якихось реакцій. Як мінімум хоча б більш ретельного патрулювання району, де щосили почали моделювати Троєщину середини 90», - написала Катерина Венжик.

Нагадаємо, 25 липня на Подолі у Києві двоє невідомих скоїли напад на головного редактора видання «Бізнес.Цензор» Сергія Головньова. Він повідомляє, що напад не мав на меті пограбування, тому що грабіжники не взяли ні сумку журналіста, ні телефон. За його словами, він написав заяву до поліції, але не розраховує, що правоохоронці знайдуть нападників.

Слідчим відділом Подільського управління поліції Києва розпочато кримінальне провадження за ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України за фактом нападу на головного редактора видання «Бізнес.Цензор» Сергія Головньова.

У травні на Подолі в Києві невідомі жорстоко побили військового фотографа, оператора і волонтера Сергія Моргунова.

Поліція Києва відкрила кримінальне провадження за фактом побиття в ніч на 22 травня військового фотографа, оператора і волонтера Сергія Моргунова.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3182
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Павло
2797 дн. тому
Дякую за українську мову. Правильно "Київ", але "в Києві". Виправте, будь ласка, в заголовку
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду