Учасник хресного ходу розбив камеру журналістам ТСН

Учасник хресного ходу розбив камеру журналістам ТСН

28 Липня 2016
1821
28 Липня 2016
12:45

Учасник хресного ходу розбив камеру журналістам ТСН

1821
Під час хресного ходу один з вірян Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) капцем побив оператора ТСН та розбив камеру
Учасник хресного ходу розбив камеру журналістам ТСН
Учасник хресного ходу розбив камеру журналістам ТСН

Про це пише сайт ТСН.

Як повідомляє кореспондент ТСН, журналісти намагались поставити питання учасникам ходу, однак у відповідь один з вірян зняв капець та почав бити оператора та камеру. 

«Техніку розбив. На місці поліція склала протокол», - йдеться на сайті.

 ТСН зазначає, що під час хресного ходу також постраждала знімальна група іншого телеканалу. Той самий вірянин накинувся на знімальну групу 24-го каналу.

Як зазначено на сайті телеканалу, в іншому місці сталися невеликі сутички учасників ходу з представниками Автомайдану. Автомайданівці привезли з собою ікони з зображенням президента Росії, які учасники ходу намагались порвати.

На початку липня в Тернопільській та Донецькій областях стартувала «хресна хода за мир», організована УПЦ Московського патріархату. 27 липня обидві колони зустрілися у Києві, де пройшов молебень на Володимирській гірці.

Нещодавно, 26 липня, під час зйомки у Харкові власник незаконно зведеного на місці гаража дев’ятиповерхового будинку напав на знімальну групу програми ТСН каналу «1+1».

Раніше, 29 червня у Харкові під час зборів мешканців будинку по вул. Данилевського, 12, які зібралися, щоб закінчити процедуру оформлення ОСББ, один з присутніх напав на журналіста видання «Накипело» і вибив у нього телефон. Після звернення журналіста до поліції правопорушник заявив, що не вчиняв нападу.

Фото: ТСН

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1821
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду