«Радио Вести» запускає нову програму про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро

«Радио Вести» запускає нову програму про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро

27 Липня 2016
2588
27 Липня 2016
15:00

«Радио Вести» запускає нову програму про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро

2588
З 5 по 21 серпня в ефірі «Радио Вести» виходитиме новий спеціальний проект «Варда де Жанейро», присвячений цьогорічним Олімпійським іграм в Ріо-де-Жанейро
«Радио Вести» запускає нову програму про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро
«Радио Вести» запускає нову програму про Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро

Про це повідомляє прес-служба радіостанції.

Як зазначено, програма виходитиме в ефірі «Радио Вести» щодня по буднях з 7:00 до 8:00 та у вихідні з 16:00 до 17:00. Ведучим програми буде Вячеслав Варда, який разом із слухачами вестиме в прямому ефірі  Щоденник Олімпійських ігор – підсумки кожного дня змагань, ексклюзивні думки, коментарі та емоції від спортсменів збірної команди України.

Пан Варда зазначив, що для спортсменів важлива емоційна підтримка від уболівальників.

«Ми надамо цю можливість в ефірі. Будемо розмовляти з найближчими і рідними людьми наших спортсменів – батьками, родичами, дружинами та чоловіками. Слухати оцінки і прогнози тренерів, спортивних експертів, зіркових уболівальників, робити все, щоб ті, хто поїхав в Ріо, відчували участь і увагу шанувальників спорту», –  розказав про новий проект радіоведучий.

В релізі також зазначено, що радіослухачі зможуть дзвонити в студію та ділитися враженнями і думками про виступи українських і світових спортсменів.

Питання можна буде задати по телефону: (044) 390-10-46, а також через СМС-повідомлення на номер 2435 та на сайті радіостанції.

Нагадаємо, нещодавно з «Радио Вести» пішла ведуча кількох програм Василиса Фролова. «Детектору медіа» вона підтвердила, що звільняється з радіостанції «за згодою сторін».

Нагадаємо, 22 червня стало відомо, що ведучий та колишній головний редактор «Радио Вести» Валерій Калниш звільняється з радіостанції. Про причини звільнення та нове місце роботи він не повідомив. В березні 2016 року пан Калниш залишив посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжив вести свої ефіри на радіостанції. Головним редактором радіостанції «Радио Вести» Валерій Калниш став у серпні 2015 року.

4 липня посаду шеф-редактора «Радио Вести» зайняла Ірина Гаврилова. Її висловлювання про Майдан, учасників АТО, ЛГБТ-спільноті, співпраця з сепаратистськими сайтами стало приводом для обговорення цього призначення в некотрих ЗМІ і журналістському співтоваристві. Колектив «Радио Вести» зажадав звільнення Ірини Гаврилової. Зі зверненням до СБУ з приводу постів в соцмережі Ірини Гаврилової виступив депутат Борислав Береза. На запит «Детектора медіа» керівництво «Радіо Вести» повідомило, що припиняє співпрацю з Іриною Гавриловою.

На фото – Вячеслав Варда

Фото: «Радіо Вести»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2588
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду