«Інтер» транслюватиме завершення скандальної «хресної ходи» у Києві

«Інтер» транслюватиме завершення скандальної «хресної ходи» у Києві

25 Липня 2016
2190
25 Липня 2016
16:14

«Інтер» транслюватиме завершення скандальної «хресної ходи» у Києві

2190
27-28 липня, до дня Хрещення Русі, а також на честь святкування тисячоліття присутності давньоруського чернецтва на Афоні телеканал «Інтер» покаже прямі трансляції богослужінь у церквах УПЦ Московського патріархату. Крім того канал транслюватиме так званий «молебень на Володимирській гірці» в Києві, який повинен стати завершенням скандальної «хресної ходи», організованої УПЦ Московського патріархату.
«Інтер» транслюватиме завершення скандальної «хресної ходи» у Києві
«Інтер» транслюватиме завершення скандальної «хресної ходи» у Києві

Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Пряма трансляція так званого «молебня на Володимирській гірці» на чолі з предстоятелем УПЦ Московського патріархату митрополитом Онуфрієм розпочнеться у середу, 27 липня, о 13.00. Раніше «Інтер» подавав у випусках новин сюжети про перебіг «хресної ходи», яка повинна 27 липня завершитися в Києві.

«Інтер» повідомляє, що після так званого «молебня на Володимирській гірці» центром Києва буде

здійснений «хресний хід» до Києво-Печерської Лаври.  Канал заявляє, що очікується присутність понад 30 тисяч вірян.

У четвер, 28 липня, о 9.00 «Інтер» почне трансляцію Божественної літургії з Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври. У богослужіннях візьмуть участь ченці з Афону (Греція).

Як заявила керівник Inter Media Group Ганна Безлюдна, вона очікує змін в житті України після так званих «хресного ходу і «молебня».

«Нашому суспільству зараз не вистачає розуміння і, як наслідок, - вибачення. Багато хто занадто захоплені своєю правдою, заснованою тільки на політичних поглядах і тому - недовговічною. Люди забувають, що життя дуже коротке, і всі ми вкрай вразливі. Всеукраїнський хресний хід - це повернення традицій, спроба побачити те, що відбувається з точки зору вічності. Прямий ефір хресного ходу та молебня з'єднає в спільній молитві мільйони людей. Я вірю, що це може щось змінити в нашому житті», - заявила Ганна Безлюдна.

Нагадаємо, колишній креативний продюсер каналу «112 Україна» Віктор Зубрицький спростував заяви представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скибицького про нібито причетність медіаменеджера до так званої «хресної ходи» УПЦ Московського патріархату.

Фото: «Інтер»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2190
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду