Зубрицький заявляє, що дані розвідки Міноборони щодо нього не відповідають дійсності

Зубрицький заявляє, що дані розвідки Міноборони щодо нього не відповідають дійсності

25 Липня 2016
1833
25 Липня 2016
10:22

Зубрицький заявляє, що дані розвідки Міноборони щодо нього не відповідають дійсності

1833
Колишній креативний продюсер каналу «112 Україна» Віктор Зубрицький спростував заяви представника Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадима Скибицького про нібито причетність медіаменеджера до так званої «хресної ходи» УПЦ Московського патріархату.
Зубрицький заявляє, що дані розвідки Міноборони щодо нього не відповідають дійсності
Зубрицький заявляє, що дані розвідки Міноборони щодо нього не відповідають дійсності

Про це Віктор Зубрицький написав у своєму Facebook.

Медіаменеджер пише, що ніколи не був довіреною особою екс-міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка, виграв з цього приводу всі суди, зараз перебуває у відпустці на морі і про звинувачення про нібито свою причетність до подій навколо так званої «хресної ходи» УПЦ Московського патріархату дізнався зі ЗМІ.

Раніше, під час брифінгу 22 липня, представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скибицький заявив, що особливу роль в організації майбутніх провокацій під час так званої «хресної ходи» займає одіозний міністр внутрішніх справ часів Віктора Януковича Віталій Захарченко.

За його словами, Головне управління розвідки Міноборони підтверджує інформацію СБУ про спробу російських спецслужб використовувати хресний хід для дестабілізації ситуації в Україні. За даними розвідки, російські спецслужби мають на меті радикалізувати міжконфесійну ворожнечу та поглибити розкол у суспільстві на релігійній основі.

Вадим Скибицький заявив, що особлива роль в організації провокацій, за даними розвідки, належить екс-міністру Віталію Захарченку та його довіреній особі Віктору Зубрицькому.

«Сиджу я, "починяю примуса" і тут з'ясовую, що вкотре став "активним учасником" якихось подій, і розвідка знайшла свого Гюлена. Найцікавіше, що зазвичай я веду досить "соціальний" спосіб життя – зустрічаюся, дзвоню, листуюся і так далі. А тут завдяки літу і сезону відпусток – взагалі ні з ким не зустрічаюся, практично не спілкуюсь, проводжу час з дітьми, морем, на очах у достатньої кількості людей. І тут тобі на - всемогутня, та ще й українська, "розвідка" "встановлює" мою причетність до якихось подій», - написав Віктор Зубрицький.

Він заявив, що немає ніякого стосунку до екс-міністра внутрішніх справ Віталя Захарченка.

«Підкреслю ще раз, для особливо розумних, як співробітників правоохоронних органів, так і інших розповсюджувачів брехні – я ніколи не був довіреною особою Захарченка. Всі мої телефонні зв'язки, настільки часто згадувані в обвинуваченні пана Авакова, схеми і барвисті картинки (все це десь там в інтернеті висить) – не містили жодної телефонної розмови або іншого виду зв'язку із Захарченком В. Ю. Хоча на схемах два моїх телефони та аналітика моїх тисяч дзвінків. І логічно, що всі суди за наклеп я виграв вже давно», - заявив Віктор Зубрицький.

У Facebook Віктора Зубрицького зазначено, що він працює продюсером в ID Pictures.

Нагадаємо, на схемі, оприлюдненій Міністерством внутрішніх справ у травні 2014 року, було вказано про начебто зв'язки медіакоординатора колишнього міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка – креативного продюсера каналу «112 Україна» Віктора Зубрицького. Дружина пана Зубрицького є співзасновницею цього каналу, який ЗМІ пов'язували з міністром. Пізніше Віктор Зубрицький неодноразово спростовував свої зв’язки з Віталієм Захарченком. У липні 2014 року медіаменеджер звільнився з посади на каналі «112 Україна».

На фото - Віктор Зубрицький

Фото: Facebook Віктора Зубрицького

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1833
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду