Названо точну дату виходу iPhone 7

Названо точну дату виходу iPhone 7

24 Липня 2016
1743
24 Липня 2016
16:00

Названо точну дату виходу iPhone 7

1743
У мережі з'явилися точні відомості щодо виходу нового iPhone 7. Згідно з даними інсайдерів, гаджет побачить світло в період між 12 і 17 вересня 2016 року
Названо точну дату виходу iPhone 7
Названо точну дату виходу iPhone 7

Про це повідомляє internetua.

Як зазначено, в даний час компанія Apple активно готується до випуску нового смартфона, тестуючи операційну систему iOS 10.

Крім того, в гаджеті буде безліч інновацій, включаючи Lighting-роз'єм для навушників і спеціальне покриття дисплея, що дозволяє уникнути випадкових тріщин і подряпин.

Про дату презентації нового гаджета на своїй сторінці в Twitter розповів відомий інсайдер Еван Бласс.

За його словами, апарат буде випущений відразу в шести кольорових варіаціях, дві з яких будуть відрізнятися в ціні від інших. Крім того, прилад оснастять акумулятором з великою ємністю, що стане не менш важливим доповненням до функціонала.

 Нагадаємо, дослідження компанії Future Brand показало, що Apple і Microsoft вважаються найбільш популярними брендами в світі

 Фото: apple-geek.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1743
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду