Євген Кисельов став ведучим на телеканалі NewsOne

Євген Кисельов став ведучим на телеканалі NewsOne

18 Липня 2016
4365
18 Липня 2016
11:00

Євген Кисельов став ведучим на телеканалі NewsOne

4365
Журналіст Євген Кисельов став ведучим програми «Велике інтерв’ю» на телеканалі NewsOne.
Євген Кисельов став ведучим на телеканалі NewsOne
Євген Кисельов став ведучим на телеканалі NewsOne

Про це йдеться на сайті NewsOne.

«З 24 серпня канал постане в оновленому вигляді, і це буде не тільки зміна візуально-графічного дизайну каналу, а й нові ведучі. В рамках ребрендингу каналу ведучим програми «Велике інтерв'ю» стане відомий журналіст і телеведучий Євген Кисельов»,– повідомляє телеканал.

Як зазначено, програма Кисельова буде виходити в будні о 22:00. Формат програми – питання від глядача-відповідь гостя. Крім того, як зазначається на сайті NewsOne, пан Кисельов додасть до програми кілька авторських рубрик.

Нагадаємо, до переходу на NewsOne пан Кисельов вів на «Інтері» ток-шоу «Чорне дзеркало». З каналу він звільнився 15 квітня, а 19 квітня оголосив про початок співпраці з каналом «112 Україна». Проте жодного випуску заявленої програми «Вечірній прайм з Євгенієм Кисельовим» так і не вийшло.

Нагадаємо, Євген Кисельов з червня 2008 року працював головним редактором-консультантом телеканалу ТВі. З вересня 2009 року по грудень 2012 року вів суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика» на телеканалі «Інтер». З 14 лютого по 2 жовтня 2013 року працював керівником «Національних інформаційних систем» телеканалу «Інтер». З 9 червня по 29 вересня 2013 року вів програму «Подробиці тижня» на «Інтері». З 2 жовтня 2013 року – штатний радник керуючого директора Group DF Бориса Краснянського.

На фото – Євген Кисельов

Фото: NewsOne

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4365
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду