Польське видання опублікувало повідомлення, що українська депутатка знімалась у порно

Польське видання опублікувало повідомлення, що українська депутатка знімалась у порно

16 Липня 2016
5833
16 Липня 2016
17:00

Польське видання опублікувало повідомлення, що українська депутатка знімалась у порно

5833
Російські ЗМІ з посиланням на маловідоме польське видання Niezaleźny dziennik polityczny поширили новину, нібито народна депутатка України Ірина Фриз раніше знімалася у фільмах для дорослих.
Польське видання опублікувало повідомлення, що українська депутатка знімалась у порно
Польське видання опублікувало повідомлення, що українська депутатка знімалась у порно

Про це повідомляє «СтопФейк».

Атака з боку ЗМІ на Ірину Фриз, членкиню фракції Блоку Петра Порошенка у парламенті, розпочалася напередодні варшавського саміту НАТО, в якому вона брала участь. Публікація у виданні Niezaleźny dziennik polityczny називалася «Україну в саміті НАТО буде представляти зірка порно!» (Ukrainę na szczycie NATO w Warszawie będzie reprezentować gwiazda porno!)

У якості доказу наведено фотографію низької якості з невідомою жінкою в нижній білизні у відвертій позі. З посиланням на українські ЗМІ польське видання стверджує, що до знайомства з Петром Порошенком жінка підробляла як актриса в порно.  Її кар’єрний злет Niezaleźny dziennik polityczny пояснює інтимними стосунками з майбутнім президентом.

Варто зазначити, що схожа фотографія невідомої жінки була опублікована під ніком «Белое кружево» у коментарях до матеріалу «Цензор.НЕТ» «Фриз про стратегію розвитку ВМС України: Ставка на малі і швидкі ударні засоби може докорінно змінити баланс сил на Чорному морі».

Публікація у польському виданны підписана ім'ям, написаним не польською Jan Radžiūnas, що, швидше за все, є псевдонімом. Під матеріалом чимало коментарів російською мовою.

Раніше польське видання  опублікувало фейкову інформацію за підписом цього автора про те, що президент Польщі Анджей Дуда начебто закликав поляків повернути Львів. У коментарях до цього матеріалу польський користувач написав: «Що то знову за фальшивка і ким є Jan Radžiūnas?»  (Co to znowu za fałszywka i kim jest "JAN RADŽIŪNAS"?).

Нагадаємо, низка польських ЗМІ розповсюдила фейкову заяву щодо геноциду, яку приписали віце-прем’єру України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванні Климпуш-Цинцадзе.

Фото: Niezaleźny dziennik polityczny

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5833
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Грэг
2839 дн. тому
,,...поширили новину, нібито народна депутатка України Ірина Фриз раніше знімалася у фільмах для дорослих." ,,Її кар’єрний злет Niezaleźny dziennik polityczny пояснює інтимними стосунками з майбутнім президентом." -- Запросто! Головою не пролезет. Мозгоа нет. А, 3,14здою -- аж, бегом!!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду