Поліція з’ясовує перешкоджання журналістам на сесії Волинської облради

Поліція з’ясовує перешкоджання журналістам на сесії Волинської облради

15 Липня 2016
1213
15 Липня 2016
12:41

Поліція з’ясовує перешкоджання журналістам на сесії Волинської облради

1213
14 липня до Луцького відділу поліції надійшла заява журналістки місцевого інтернет-видання про те, що у неї виник конфлікт із невстановленими особами на Київському Майдані у Луцьку. Поліція з’ясовує обставини інциденту.
Поліція з’ясовує перешкоджання журналістам на сесії Волинської облради
Поліція з’ясовує перешкоджання журналістам на сесії Волинської облради

Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Волинської області.

На лінію «102» надійшло повідомлення про те, що на Київському Майдані біля облради виник конфлікт між невстановленими особами. На місце події виїхала слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції та співробітники патрульної поліції.

Поліцейські з’ясували, що журналістка одного із місцевих інтернет-видань вийшла з будівлі Волинської обласної ради, залишивши у сесійній залі свої речі разом із документами, аби поспілкувалася із мітингувальниками, які проводили санкціонований пікет біля облради. Після цього одна із груп вирушила до сесійної зали, журналістка пішла із ними. Невстановлені особи перегородили їй та мітингувальникам вхід у залу.

Через декілька хвилин працівники обласної ради конфлікт врегулювали, журналістку пропустили у сесійну залу.

Поліцейські  зареєстрували подію у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Поліція з’ясовує обставини інциденту.

Нагадаємо, 14 липня у Луцьку журналістку інтернет-видання «Волинське агентство розслідувань» Василину Боруцьку та головну редакторку видання «Відомості.UA» люди в цивільному не пускали в сесійну залу Волинської обласної ради.

Особи в цивільному не реагували на журналістське посвідчення Василини Боруцької. Лише завдяки втручанню керівника відділу інформаційного забезпечення діяльності облради Оксани Лукашук та керуючого справами виконавчого апарату облради Дмитра Дубняка журналістів пропустили в залу. Журналісти припускають, що люди в цивільному – це приватна охорона голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці.

На фото – момент інциденту

Фото: «Район.Луцьк»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1213
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду