Валуєв стане телеведучим програми «Спокойной ночи, малыши!»

Валуєв стане телеведучим програми «Спокойной ночи, малыши!»

14 Липня 2016
2121
14 Липня 2016
09:15

Валуєв стане телеведучим програми «Спокойной ночи, малыши!»

2121
Депутат Держдуми РФ Микола Валуєв буде вести на російському телебаченні програму «Спокойной ночи, малыши!». До своїх обов’язків новий телеведучий приступить в серпні.
Валуєв стане телеведучим програми «Спокойной ночи, малыши!»
Валуєв стане телеведучим програми «Спокойной ночи, малыши!»

Як повідомляє РБК, інформацію про призначення Валуєва новим телеведучим дитячої програми їм підтвердив президент «трансконтинентальної медіакомпанії», яка виробляє програму, Олександр Митрошенков.

Він зазначив, що Валуєва вибрали в ролі ведучого після того, як на телеканалі «Карусель» вийшла програма «Быстрее, выше, сильнее вместе с тиргренком Муром и…» з його участю.

«Після виходу телепередачі компанія отримала безліч позитивних відгуків і листів від дітей, після чого Валуєву зробили пропозицію стати ведучим «Спокойной ночи, малыши!», –  розповів пан Митрошенков та додав, що колишінй боксер буде постійним ведучим телепрограми.

При цьому, за словами пана Митрошенкова, Ганна Михалкова і Оксана Федорова продовжать вести «Спокойной ночи, малыши!»

«Хіба міг я в дитинстві мріяти, що стану ведучим своєї улюбленої передачі. Так що на добраніч, малята», –  написав Валуєв на своїй сторінці в Instagram.

Дитяча телепередача «Спокойной ночи, малыши!» виходить в ефір з 1 вересня 1964 року. На даний момент передачу ведуть Анна Михалкова, Оксана Федорова і Дмитро Маліков. У 1997, 2002 і 2003 роках передача була нагороджена телевізійної премією «Тефі» в номінації кращої дитячою програми. Зараз програма виходить на трьох російських каналах: «Россия 1», «Россия Культура» та «Карусель».

Микола Валуєв за свою спортивну кар'єру боксера провів 53 бої і здобув 50 перемог, 34 з них – нокаутом. Валуєв одружений на Галині Валуєвій (Димитровій), виховує двох синів і дочку.

У 2006 році Валуєв зіграв епізодичну роль в німецькому фентезійному фільмі «7 гномов: И целого леса мало», а в 2007-му головну роль у фільмі Філіпа Янковського «Каменная башка» (картина отримала Головний приз фестивалю «Вікно в Європу» у Виборзі у 2008 році). Крім того, режисер Володимир Бортко пропонував боксерові зіграти Марка Крисобоя в телесеріалі «Мастер и Маргарита», але той відмовився через щільний графік тренувань.

На фото – Микола Валуєв

Фото: Інстаграм 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2121
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду