UATV став доступним для абонентів OTT-сервісу Kartina.tv

UATV став доступним для абонентів OTT-сервісу Kartina.tv

11 Липня 2016
1184
11 Липня 2016
14:10

UATV став доступним для абонентів OTT-сервісу Kartina.tv

1184
Телеканал UATV, який є частиною Мультимедійної платформи іномовлення України (МПІУ), став доступний для ОТТ-сервісів – Kartina.TV.
UATV став доступним для абонентів OTT-сервісу Kartina.tv
UATV став доступним для абонентів OTT-сервісу Kartina.tv

Про це повідомляє прес-служба Міністерства інформаційної політики України.

Абоненти Kartina.tv тепер можуть дивитися прямий ефір телеканалу UATV в HD-якості на телевізорі, комп'ютері та мобільних пристроях. Крім того, телеглядач може переглянути в зручний для себе час архів програм за останні 14 днів.

UATV вже  мовить в Молдові,  Естонії,  Азербайджані, Польщі, Данії,  Ізраїлі, Грузії, Латвії, тощо.

Нагадаємо, запуск МПІУ відбувся 1 жовтня 2015 року. У рамках МПІУ, замість супутникового телеканалу «УТР», в ефірі стартував телеканал UATV. Він мовить із трьох супутників: Amos 3, Azerspace 1, Galaxy 19, а також в Інтернеті на власному каналі в YouTube.


Правовим рушієм МПІУ став, розроблений МІП, Закон «Про систему іномовлення України», який було підписано Президентом України 28 грудня 2015 року. Згідно закону, з нового року, МПІУ зареєстровано як державне підприємство.

Компанія Kartina.tv, заснована в 2008 році, надає послуги телебачення в основному для російськомовної аудиторії, незалежно від країни проживання. Згідно з офіційним сайтом, дилерська мережа компанії налічує 1195 представництв в 209 країнах світу.

Нагадаємо, в травні канал іномовлення UATV Мультимедійної платформи іномовлення України став доступним для мешканців столиці Болгарії – Софії. Відтепер абоненти цифрового пакету мережі TV Net можуть бачити новини з України. Водночас ретрансляцію українського телеканалу іномовлення, у цифровому пакеті, розпочала компанія Rimex (місто Враца, що на північному заході країни).

Раніше український канал іномовлення UATV з'явився в Азербайджані, Польщі, Данії, Ізраїлі, Грузії, Латвії, Естонії та інших країнах

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду