Звільнених з журналу «Корреспондент» співробітників знову взяли на роботу

Звільнених з журналу «Корреспондент» співробітників знову взяли на роботу

8 Липня 2016
1931

Звільнених з журналу «Корреспондент» співробітників знову взяли на роботу

1931
Чотирьох співробітників журналу «Корреспондент», яких було звільнено 5 липня, поновлено на посадах.
Звільнених з журналу «Корреспондент» співробітників знову взяли на роботу
Звільнених з журналу «Корреспондент» співробітників знову взяли на роботу

Як повідомила «Детектор медіа» колишній відповідальний випусковий редакції журналу «Корреспондент» Ольга Заборо, після чотирьох днів конфлікту керівництво відновило всіх звільнених співробітників на посадах, однак в іншому проекті – в редакції сайту «Корреспондент.net».

Головний редактор журналу Андрій Хрустальов повідомив «Детектор медіа», що не може ані підтвердити, ані спростувати цю інформацію. У той же час, головний редактор «Корреспондент.net» Максим Мінін підтвердив перехід чотирьох співробітників до редакції сайту.

Тож, тепер більд-редактор Таїсія Стеценко, дизайнер інфографіки Тамара Майок, дизайнер-верстальник Наталія Гогунського і відповідальний випусковий Ольга Заборо не будуть працювати з головним редактором журналу Андрієм Хрустальовим.

Також, як повідомила Ольга Заборо, співробітникам повністю погасили заборгованість по заробітній платні.

Нагадаємо, у вівторок, 5 липня, в журналі «Кореспондент» почався конфлікт, який закінчився звільненням чотирьох співробітників. Тоді головний редактор журналу Андрій Хрустальов заявив, що їх звільнили за якість роботи. Співробітники ж назвали своє звільнення незаконним і були змушені кілька днів потрапляти на свої робочі місця за допомогою поліції.

P.S. В публикации была допущена ошибка в одной из фамилий. Редакция приносит извинения героине новости. 

Фото: Кореспондент

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1931
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Анна
2819 дн. тому
Інформацію подано не зовсім корректно. Погасили заборгованість по заробітній платні лише цим 4 спочатку звільненим, а тепер поновленим співробітникам технічної служби. Проте, в повному обсязі ЛИШИЛАСЯ заборгованість перед колишніми співробітниками журналу – редакторами та журналістами, - що звільнилися задовго до цієї ситуації. Також заборгованість перед авторами-фрілансерами, а ще - трьома представниками технічної служби редакції, котрі не погодилися на варіант поновлення у штаті.
Елена
2819 дн. тому
Ребята, взяли на работу 4-х. А 5 штатных уволившихся ранее редакторов, четверо сотрудников, которые не хотят увольняться без выплаты ими задолженности по зарплате, и около десятка внештатных авторов, готовят заявления в Генпрокуратуру, поскольку никакие долги им выплачены не были.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду