«Громадське радіо» і «Армія FM» просять прорахувати нові частоти

«Громадське радіо» і «Армія FM» просять прорахувати нові частоти

7 Липня 2016
1996

«Громадське радіо» і «Армія FM» просять прорахувати нові частоти

1996
На прохання низки телерадіоорганізацій щодо прорахунку та освоєння нових каналів мовлення, зміни технічних характеристик діючих каналів мовлення Національна рада з питань телебачення і радіомовлення замовить ДП «Український державний центр радіочастот» висновки щодо можливості та умов користування радіочастотним ресурсом України для потреб телерадіомовлення.
«Громадське радіо» і «Армія FM» просять прорахувати нові частоти
«Громадське радіо» і «Армія FM» просять прорахувати нові частоти

Про це йдеться на сайті регулятора.

 Нацрада замовить прорахунок 7 нових частотних присвоєнь для «Армії FM» (Центральної телерадіостудії Міністерства оборони України) в діапазоні 88,0 – 108,0 МГц із метою організації військового радіомовлення у зоні проведення АТО в Донецькій та Луганській областях і 24 нових частотних присвоєнь для ПГО «Громадське радіо» в діапазоні 87,5 – 108,0 МГц у різних населених пунктах країни. 

Також про перерахунок на цифровий стандарт мовлення у стандарті DVB-T2 просять компанії, що нині мовлять у стандарті DVB-T - «Ера-продакшн» (41 ТВК у Києві) та «Експрес-інформ» (43 ТВК у Києві). Нагадаємо, на засіданні 23 червня Національна рада продовжила термін дії ліцензій цим компанія, зобов’язавши їх до 31 грудня цього року перейти на стандарт DVB-T2.

Крім того, було замовлено прорахунок зміни потужності та каналу мовлення радіоелектронних засобів мовлення для Національної телекомпанії України.

Нагадаємо, заступниця міністра інформаційної політики Тетяна Попова заявила, що міністерство розробляє законопроект про продовження видачі ліцензій на аналогове українське телерадіомовлення в прикордонних з Росією областях.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1996
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду