Призначено нових керівників російської редакції РБК

Призначено нових керівників російської редакції РБК

7 Липня 2016
1306

Призначено нових керівників російської редакції РБК

1306
Новими «керівниками об'єднаної редакції» холдингу РБК в Росії призначені Єлизавета Голікова та Ігор Тросніков, які раніше працювали в ТАСС.
Призначено нових керівників російської редакції РБК
Призначено нових керівників російської редакції РБК

Про це повідомляють «Ведомости».

Єлизавета Голікова та Ігор Тросніков призначені «керівниками об'єднаної редакції» російського холдингу РБК. Раніше вони були редактори газети «Коммерсантъ» і до останнього часу працювали в ТАСС. До своїх обов'язків новопризначені керівники приступлять 14 липня.

Як повідомляється на сайті, 2014 року колишній шеф-редактор РБК Єлизавета Осетинська створила об'єднану редакцію, яка створювала контент для сайту, газети і журналу.

Нагадаємо, колишній керівник редакції РБК Роман Баданін з 25 липня обійматиме посаду головного редактора російського телеканалу «Дождь». Про його звільнення з РБК стало відомо в травні 2016 року. Тоді, нагадаємо, з холдингу були звільнені також шеф-редактор холдингу Єлизавета Осетинська і головний редактор газети РБК Максим Солюс.

Нагадаємо, 12 травня стало відомо, що МВС РФ перевірить гендиректора РБК Миколу Молибога і віце-президента ОНЕКСІМ Дерка Сауера у справі про шахрайство. За даними інформаційного агентства RNS, справу порушено за заявою колишнього акціонера «Байт-Телеком» Олександра Панова.

У справі також перевірять першого заступика гендиректора РБК Катерину Круглову, фінансового директора РБКІгоря Селіванова, заступника гендиректора РБК з технологійОлександра Кононенка

За даними джерел «Медузи»  у групі ОНЕКСІМ, ФСБ та в оточенні бізнесменаМихайла Прохорова, обшуки в компаніях підприємця санкціонував особисто президент Росії.  Володимир Путін був обурений публікаціями РБК, присвяченими його родині. Йому не сподобалися матеріали розслідування про ймовірну доньку Путіна Катерину Тихонову, а також стаття про бізнес можливого зятя Путіна Кирила Шамалова й публікації про «панамські архіви», де знайшовся близький друг Путіна.  Прес-секретар президента Дмитро Пєсковзаявляв, що Кремль не бере участі у тиску на Михайла Прохорова. 

У холдинг РБК входить кілька ЗМІ – однойменний сайт, газета, журнал і телеканал, а також інтернет-видання про високі технології «Cnews».

На фото – редакція РБК

Фото – «Ведомости»

 

 

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1306
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду