Журналіст Макс Левін потрапив у ДТП під Києвом (ДОПОВНЕНО)

Журналіст Макс Левін потрапив у ДТП під Києвом (ДОПОВНЕНО)

4 Липня 2016
4223

Журналіст Макс Левін потрапив у ДТП під Києвом (ДОПОВНЕНО)

4223
Увечері 3 липня біля міста Боярка (Київська область) сталася ДТП, унаслідок якої постраждала сім'я фотокореспондента видання LB.ua Макса Левіна.
Журналіст Макс Левін потрапив у ДТП під Києвом (ДОПОВНЕНО)
Журналіст Макс Левін потрапив у ДТП під Києвом (ДОПОВНЕНО)

Про це у Facebook повідомила головред видання LB.ua Соня Кошкіна.

За її словами, Макс Левін з родиною їхав по дорозі Боярка-Забір'я, коли із зустрічної смуги вилетів автомобіль Audi Q7, що скоїв лобове зіткнення з машиною журналіста. У салоні автомобіля Макса Левіна на момент ДТП окрім нього самого перебували його дружина і двоє дітей

«Результат - лобове. Машина Макса - в непотріб. У салоні, крім нього самого, були його дружина і двоє малюків. Валя з множинними переломами в лікарні, син Ярема - теж. Стан малого дуже нехороший - забій головного мозку, зараз перевозять з Боярки в дитячу обласну. Валя в свідомості, але стан теж не дуже. Макс і ще один малюк цілі», - написала Соня Кошкіна.

Автомобілі на місці ДТП

Вона стверджує, що водія автомобіля Audi Q7, яке начебто стало причиною ДТП, звуть Іван Федорко. За її словами, він був нетверезий за кермом і мав при собі посвідчення помічника голови Ради ветеранів МВС України.

«Відразу після ДТП чмо видзвонило якогось свого кореша, який оперативно під'їхав і намагався переконати поліцію, що за кермом був він, а не цей Іван Петрович. Коли Федорко доставили для огляду (на предмет наявності алкоголю в крові) в лікарню, він звідти просто втік! Точніше - відбили власні охоронці. Силою. Зараз ми його шукаємо», - пише Соня Кошкіна.

За її словами, потрібна допомога колег у пошуку Івана Федорка.

«Допомога поки потрібна тільки в розшуку цього виродка. Решту будемо розуміти по ситуації. Максу поки не пишіть - він зайнятий сім'єю. Пишіть, якщо що, мені. Я на зв'язку без оглядки на час доби», - повідомила Соня Кошкіна.

Водночас дружина Макса Левіна повідомила, що в машині родини журналіста перебували троє дітей.

«Друзі, усім дуже дякую за підтримку. Ми щасливчики. Діток у нас троє. Всі вони були в машині. Я була непристібнута. У мене осколочний перелом плеча і рвані рани лівої руки і перелом ребра. діточки більш-менш. Моя операція за кілька днів. Нічого не треба, але ваша підтримка безцінна. Не усім маю сили відписати. Пристібайтеся і не пийте за кермом», - написала вона у Facebook.

На фото - посвідчення винуватця аварії

Фото:  з Facebook Соні Кошкіної і LB.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4223
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду