Україна перемагає в інформаційній війні проти Росії – Парубій

Україна перемагає в інформаційній війні проти Росії – Парубій

3 Липня 2016
1343

Україна перемагає в інформаційній війні проти Росії – Парубій

1343
Голова Верховної Ради Андрій Парубій вважає рішення Євросоюзу продовжити санкції щодо Росії за агресивні дії проти України свідчить про переваги України в інформаційній війні.
Україна перемагає в інформаційній війні проти Росії – Парубій
Україна перемагає в інформаційній війні проти Росії – Парубій

Про це пише «Українська правда».

«Ще два роки тому скептики були переконані, що ЄС ніколи не введе санкції проти Росії. Кілька місяців тому була величезна дискусія і тепер, за кілька тижнів до рішення, ми вже розуміємо, що санкції будуть продовжені. І медіа також повинні розуміти, що якщо санкції будуть продовжені, то це буде велика перемога української дипломатії, проти набагато більшого ресурсу російської дипломатії, яка демонструє здатність переконувати європейських партнерів з різних країн. Вважаю, що Україна перемагає», – сказав Парубій.

Він також зазначив, що найближчі півроку, на які продовжено санкції щодо Росії, дуже важливі. Росія повинна припинити вогонь і виконати перший пункт Мінських угод.

«Для цього нам треба об'єднатися з усім світом. Якщо припинення вогню не буде, то санкції проти Росії повинні бути ще більш жорсткими», – переконаний Парубій.

Як відомо, Рада ЄС 1 липня продовжила економічні санкції проти Росії це  на півроку – до 31 січня 2017 року.

Нагадаємо, 24 червня народний депутат і координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук оголосив про створення інформаційного консорціуму з протидії російській пропаганді під робочою назвою «Бастіон».

Раніше Організації Мережі органів саморегулювання ЗМІ, до якої входять представники шести країн Східної Європи, домовилися про створення консультативної Комісії з протидії пропаганді, а також про принципи її роботи.

Фото «Українсько правди»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1343
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду