Ердоган пропонує прибрати ім'я Трампа з хмарочосів

Ердоган пропонує прибрати ім'я Трампа з хмарочосів

27 Червня 2016
1081
27 Червня 2016
14:00

Ердоган пропонує прибрати ім'я Трампа з хмарочосів

1081
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган запропонував прибрати ім'я кандидата в президенти Сполучених Штатів Америки (США) від Республіканської партії Дональда Трампа з комплексу хмарочосів Trump Towers у Стамбулі.
Ердоган пропонує прибрати ім'я Трампа з хмарочосів
Ердоган пропонує прибрати ім'я Трампа з хмарочосів

Про це пише Укрінформ.

«Вони повісили його ім'я на будівлю, і тепер його треба швидко прибрати», – сказав Ердоган.

Видання уточнює, що слова турецького президента стосувалися Трампа. Крім того, в одному виступі Ердоган повідомив, що у одного з кандидатів в президенти США «немає толерантності до мусульман в Америці».

Нагадаємо, американська компанія «Apple Inc» відмовилася фінансувати та підтримувати запланований з'їзд Республіканської партії США в Клівленді через висловлювання кандидата у президенти Дональда Трампа. 

Раніше російські хакери проникли в комп'ютерну мережу Національного комітету Демократичної партії Сполучених Штатів Америки (США) і отримали доступ до всієї бази даних досліджень опозиції на кандидата в президенти Республіканської партії Дональда Трампа.

Фото The Wall Street Journal.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1081
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду