На Рівненщині підпалили автомобіль журналіста - поліція

На Рівненщині підпалили автомобіль журналіста - поліція

9 Червня 2016
1488
9 Червня 2016
13:28

На Рівненщині підпалили автомобіль журналіста - поліція

1488
8 червня 32-річний громадський активіст, журналіст місцевого видання у місті Вараші (Рівненська область) повідомив поліції про пожежу його автомобіля Geely.
На Рівненщині підпалили автомобіль журналіста - поліція
На Рівненщині підпалили автомобіль журналіста - поліція

Про це повідомляє Відділ комунікації Головного управління Нацполіції (ГУ НП) в Рівненській області.

На місці події слідчо-оперативна група виявила пошкоджений вогнем транспортний засіб, у якого знищені вогнем деталі навколо керма, закопчене лобове скло та обвуглене переднє ліве крило. Зі слів власника, орієнтовна сума завданого пожежею збитку становить 112 тис. грн.

За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах, вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки).

Правоохоронці встановлюють усі обставини події та осіб, причетних до підпалу.

Чи пов’язане скоєне кримінальне правопорушення із професійною діяльністю власника авто, слідчі з’ясовуватимуть у ході досудового розслідування.

Нагадаємо, у березні незалежному журналісту Олевського інформаційного порталу, депутату Житомирської обласної ради, активісту «Стоп корупції» Олександру Ніколайчуку підпалили будинок. Він пов’язує підпал із своєю журналістською і громадською діяльністю.

Фото: Відділ комунікації ГУ НП в Рівненській області

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1488
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду