На Донбасі було вбито 14 журналістів - Парубій

На Донбасі було вбито 14 журналістів - Парубій

7 Червня 2016
1740
7 Червня 2016
14:41

На Донбасі було вбито 14 журналістів - Парубій

1740
За період військового конфлікту на Донбасі загинули, висвітлюючи військові дії, дев'ять журналістів, ще п’ятеро загинули як військовослужбовці. Про це повідомив голова Верховної Ради Андрій Парубій.
На Донбасі було вбито 14 журналістів - Парубій
На Донбасі було вбито 14 журналістів - Парубій

Про це повідомляє «Інтерфакс Україна».

«За статистикою, дев’ять журналістів загинули під час виконання своїх службових обов'язків. Багато пішли добровольцями в армію - п’ятеро журналістів загинули як військовослужбовці на передовій. Багато пройшли жах і пекло полону», - сказав Андрій Парубій.

Спікер парламенту також нагородив 11 українських журналістів, які висвітлюють військовий конфлікт в зоні АТО.

За словами прес-секретаря спікера Андрія Ковальова, номіновано було більше журналістів, однак частина з них в даний час знаходяться в зоні проведення антитерористичної операції на сході України і найближчим часом вони також отримають свої нагороди.

Нагадаємо,  Президент України Петро Порошенко привітав з Днем журналіста, який в Україні відзначається 6 червня, «усіх, хто присвятив себе донесенню правди, пошуку справедливості та поверненню надії». «В умовах розв'язаної Росією агресії на Донбасі та в Криму інформаційний фронт є такою ж передовою, як і лінія оборони держави у районі військового конфлікту. Потужні інформаційні атаки північного сусіда спонукають вас бути ще більш відповідальними, ретельними та неупередженими», - зазначив Петро Порошенко.

Фото: nr2.com.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1740
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду