Порошенко привітав журналістів з професійним святом

Порошенко привітав журналістів з професійним святом

6 Червня 2016
1514
6 Червня 2016
10:59

Порошенко привітав журналістів з професійним святом

1514
Президент України Петро Порошенко привітав з Днем журналіста, який в Україні відзначається 6 червня, «усіх, хто присвятив себе донесенню правди, пошуку справедливості та поверненню надії».
Порошенко привітав журналістів з професійним святом
Порошенко привітав журналістів з професійним святом

Привітання опубліковано на офіційному сайті глави держави.

«В умовах розв'язаної Росією агресії на Донбасі та в Криму інформаційний фронт є такою ж передовою, як і лінія оборони держави у районі військового конфлікту. Потужні інформаційні атаки північного сусіда спонукають вас бути ще більш відповідальними, ретельними та неупередженими», - зазначив Петро Порошенко.

Особливу вдячність глава держави висловив «тим безстрашним журналістам, чиї репортажі із гарячих точок Донбасу, де й досі свистять кулі і розриваються снаряди, розвінчують легенди і міфи російської пропаганди».

«Звичайно, попереду ще багато роботи задля встановлення миру і вкрай необхідних змін у країні. Переконаний, що на цьому шляху створення суспільного телерадіомовлення, реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації сприятимуть якісним перетворенням на всіх рівнях, які обов'язково відчують співвітчизники», - підкреслив Петро Порошенко.

Глава держави також заявив, що і надалі докладатиме зусиль для захисту свободи слова і розвитку інституту вільних і незалежних медіа.

«Бажаю усім міцного здоров'я, щастя, натхнення та успішної реалізації всіх творчих проектів і задумів», - побажав Президент.

Нагадаємо, на прес-конференції 3 червня Президент України Петро Порошенко заявив, що хоче, щоб конкурс «Євробачення», який проходитиме в Україні 2017 року, транслювався на Суспільному мовнику, який буде створений до того часу. Про це він заявив у відповідь на запитання журналістки «Детектора медіа».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1514
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду