Директор з розвитку StarLightMedia Ірина Андрющенко йде з посади

Директор з розвитку StarLightMedia Ірина Андрющенко йде з посади

30 Травня 2016
2167
30 Травня 2016
16:00

Директор з розвитку StarLightMedia Ірина Андрющенко йде з посади

2167
Ірина Андрющенко, директор з розвитку медіагрупи StarLightMedia, залишить свою посаду 1 липня 2016 року.
Директор з розвитку StarLightMedia Ірина Андрющенко йде з посади
Директор з розвитку StarLightMedia Ірина Андрющенко йде з посади

Про це повідомляє прес-служба холдингу.

У 2012 році під керівництвом пані Андрющено було створено сейлз-хауз StarLight Digital Sales. Тепер вона працюватиме над власним проектом - зазначено в прес-релізі. 

Директором дому продажів залишається Світлана Могилевська. За бізнес у цілому і розвиток SLDS відповідатиме Юлія Трибушна, яка раніше була комерційним директором сейлз-хаусу.

«Я прийняла рішення про створення власного проекту. Роки роботи в SLM, на телеканалі СТБ і в StarLight Digital Sales були найбільш яскравими та цікавими в моєму професійному житті. Можливість працювати на телебаченні та в інтернеті одночасно − величезна удача для медіаменеджера і рекламіста. Ми робили це з кращою командою професіоналів, на яких ти завжди можеш покластися, які поділяють з тобою погляди і драйв від роботи. SLDS − сильна і професійна команда. Впевнена, що ця команда збереже динаміку розвитку сейлз-хаузу», - прокоментувала Ірина Андрющенко.

«Наша група вважає digital напрямок одним з найбільш пріоритетних. Перед Іриною була поставлена задача створити digital сейлз-хауз і вивести його в лідери. Всього за три з половиною роки StarLight Digital Sales став ключовим гравцем інтернет-ринку, його частка на ринку ліцензійного відео досягла 30%. Я пишаюся тим, що до складу групи входить високотехнологічна компанія, здатна вирішувати наші стратегічні завдання», - зазначив керівник StarLightMedia Володимир Бородянський.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2167
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду