27 травня - Прес-конференція «Законопроект №3822: введення квоти на україномовний контент на радіостанціях, як питання національної безпеки та самобутності України»

26 Травня 2016
2672
26 Травня 2016
17:24

27 травня - Прес-конференція «Законопроект №3822: введення квоти на україномовний контент на радіостанціях, як питання національної безпеки та самобутності України»

2672
27 травня о 10:15 в Українському кризовому медіа центрі (Хрещатик, 2)відбудеться прес-конференція на тему: «Законопроект №3822: введення квоти на україномовний контент на радіостанціях, як питання національної безпеки та самобутності України».
27 травня - Прес-конференція «Законопроект №3822: введення квоти на україномовний контент на радіостанціях, як питання національної безпеки та самобутності України»

У ній візьмуть участь українські громадські діячі, законотворці та музиканти. 

Оргіназатори нагадують, що вже кілька місяців обговорюється питання введення квот на національний україномовний музичний продукт, а саме Законопроект №3822 про внесення змін до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах).

Прес-конференція має на меті показати, що введення квоти на україномовну пісню в ефірі радіостанцій в розмірі 35% є ініціативою українського народу, яку підтримують як громадські активісти, так і велика кількість українських музикантів та культурних діячів.

В розмові візьмуть участь:

- Сергій Висоцький - Заступник голови Комітету з питань свободи слова та інформаційної політики;

-Сергій Оснач - Представник розробників законопроекту та один з представників групи з доопрацювання законопроекту;

Міхал Камінські – депутат польського Сейму, член Комісії з питань культури і засобів масової інформації;

Вадим Красноокий – фронтмен гурту «Mad heads»;

Вікторія Польченко – головний редактор радіо «Промінь»;

Тетяна Шамшетдінова – арт-директор студії звукозапису «Кофеін».

Свою присутність необхідно підвтердити до 21:00 за номером 063 067 92 05 або на e-mail pr4everyone@gmail.com

Нагадаємо, 18 травня розглянувши доопрацьований за участі членів Комітету проект закону № 3822 «Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах)», вирішив рекомендувати Верховній Раді прийняти його в першому читанні за основу.

Натомість «Радіокомітет» закликав Верховну Раду відкласти розгляд законопроекту №3822 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо частки пісень державною мовою в музичних радіопрограмах і радіопередачах)».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2672
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду