Комітет свободи слова проведе виїзне засідання на Донбасі

Комітет свободи слова проведе виїзне засідання на Донбасі

11 Травня 2016
1631
11 Травня 2016
18:12

Комітет свободи слова проведе виїзне засідання на Донбасі

1631
Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики вирішив провести виїзне засідання в Луганській та Донецькій областях.
Комітет свободи слова проведе виїзне засідання на Донбасі
Комітет свободи слова проведе виїзне засідання на Донбасі

Таке рішення було ухвалене одноголосно на черговому засіданні Комітету 11 травня.

З 5-го по 7-е червня Комітет з питань свободи слова та інформаційної політики проведе виїзне засідання в Лисичанську та Северодонецьку (Луганська область) та Краматорську і Слов’янську (Донецька область).

Член Комітету Юрій Павленко, який ініціював проведення таких засідань, запропонував колегам відвідати чотири міста Донбасу, поспілкуватися з владою та журналістами, а також нагородити їх грамотами Верховної Ради до Дня журналіста.

Голова Комітету Вікторія Сюмар зазначила, що на виїзному засіданні будуть розглянуті питання про проблеми роботи акредитованих журналістів в зоні АТО, діяльність місцевих ЗМІ, поширення українських телерадіоканалів на Донбасі та інші.

Нагадаємо, Міністерство інформаційної політики (МІП) України розробляє Стратегію інформаційної реінтеграції Донбасу, яка буде у травні цього року представлена Експертній раді при МІП, а пізніше винесена на розгляд уряду. Документ розробляється на основі досліджень та аналітики Інституту стратегічних досліджень, Донецької військово-цивільної адміністрації, досліджень КМІС, «ГФК Юкрейн» та інших дослідницьких компаній.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1631
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду