Першою заступницею Стеця стала журналістка кримськотатарського каналу ATR

Першою заступницею Стеця стала журналістка кримськотатарського каналу ATR

20 Квітня 2016
1089
20 Квітня 2016
16:47

Першою заступницею Стеця стала журналістка кримськотатарського каналу ATR

1089
20 квітня під час засідання Кабінету міністрів України було ухвалено рішення призначити першою заступницею міністра інформаційної політики (МІП) України Еміне Джеппар, яка до цього виконувала обов’язки радниці міністра з інформаційної політики щодо Криму.
Першою заступницею Стеця стала журналістка кримськотатарського каналу ATR
Першою заступницею Стеця стала журналістка кримськотатарського каналу ATR

Перша заступниця міністра інформаційної політики України розпочне свою роботу з моменту оприлюднення рішення Кабінету міністрів України, повідомляє сайт МІП.

Еміне Джеппар - журналістка, продюсерка, громадська діячка.  Була помічником з питань національних меншин в службі першого віце-прем'єр-міністра з гуманітарних питань (на громадських засадах); аташе по посаді третього секретаря відділу соціально-гуманітарних питань Департаменту культурного та гуманітарного співробітництва МЗС України; ведуча та автор ряду програм на кримськотатарському телеканалі ATR.

«Тема Криму та кримських татар залишатиметься пріоритетною в роботі відомства. Дуже важливим сьогодні є те, що в законодавчій і у виконавчій гілці влади з’являються представники кримськотатарського народу», - сказав міністр інформаційної політики України Юрій Стець.

«Для мене було важливим погодження пропозицій обійняти посаду з боку Меджлісу як представницького органу кримських татар. Це також було узгоджено із Уповноваженим Президента України з питань кримськотатарського народу Мустафою Джемілєвим, якого я знаю з дитинства, та думка якого для мене є цінною. Я так само буду продовжувати вести питання Криму. Також до моїх обов’язків буде додано питання євроінтеграції, представницькі функції міністерства та інше», - сказала Еміне Джеппар.

Нагадаємо, що з жовтня 2015 року Еміне Джеппар була призначена радницею міністра з інформаційної політики щодо Криму. Ключовими завданнями на посаді радниці були консолідація суспільної думки щодо Криму, підтримка кримської теми в інформаційному дискурсі в Україні та за кордоном.

Фото: МІП

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1089
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду