У Латвії включили канал іномовлення України UATV

У Латвії включили канал іномовлення України UATV

15 Квітня 2016
1042
15 Квітня 2016
13:43

У Латвії включили канал іномовлення України UATV

1042
На початку квітня телекомунікаційна компанія Латвії Baltcom включила телеканал іномовлення України UATV в пакети «Цифрове телебачення» та «Інтерактивне телебачення».
У Латвії включили канал іномовлення України UATV
У Латвії включили канал іномовлення України UATV

Про це повідомляє сайт Міністерства інформаційної політики (МІП) України.

«Відтепер лідер  інтернет-телебачення та цифрового телебачення Латвії пропонує своїм глядачам програми Мультимедійної платформи іномовлення України – телеканалу UАTV. Я вдячний Послу Латвії в Україні Юрісу Пойкансу за сприяння в поширенні нашого телеканалу. Важливо, що зокрема в українців, які живуть в Латвії, з'явився доступ до офіційного українського ТБ», - сказав міністр інформаційної політики Юрій Стець .

Baltcom заснований 1991 року і за 25 років став одним із провідних провайдерів електронного зв’язку в Латвії. Сьогодні компанія свої послуги надає по всій Латвії (Рига, Єлгава, Резекне, Єкабпілс, Оґре, Олайне, Айзкраукле, Бауска, Цесіс, Ікшкіле, Юрмала, Кулдіґа, Лімбажі, Лудза, Прейлі, Саласпілс та інші).

Нагадаємо, у березні Міністерство інформаційної політики України (МІП) повідомило про результати останніх перемовин щодо запуску телеканалу українського іномовлення UATV у Данії, Ізраїлі і Латвії. Під час зустрічі  міністра інформаційної політики України Юрія Стеця з Надзвичайним та Повноважним Послом Латвійської Республіки в Україні Юрісом Пойкансом було презентовано телеканал UATV, його головні особливості мовлення. Тоді Високоповажний Посол висловив підтримку та пообіцяв сприяти поширенню іномовлення України в Латвії найближчим часом. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1042
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду