Харківська облрада вийшла зі складу засновників газети «Слобідський край»

Харківська облрада вийшла зі складу засновників газети «Слобідський край»

15 Квітня 2016
1601
15 Квітня 2016
10:48

Харківська облрада вийшла зі складу засновників газети «Слобідський край»

1601
Депутати Харківської обласної ради підтримали пропозиції колективу газети «Слобідський край» щодо реформування видання.
Харківська облрада вийшла зі складу засновників газети «Слобідський край»
Харківська облрада вийшла зі складу засновників газети «Слобідський край»

Про це повідомляє  сайт видання.

Депутати Харківської облради на своєму пленарному сесійному засіданні 14 квітня прийняли рішення про виведення зі складу засновників газети  «Слобідський край» органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування.

Майно, яке знаходилося на балансі редакції газети «Слобідський край», передано безоплатно у власність редакції видання за умови подальшого функціонування цього друкованого засобу масової інформації, збереження його назви, цільового призначення, мови і тематичної спрямованості.

Вести переговори і укладення угод від імені трудового колективу уповноважена головна редакторка видання Лариса Гнатченко.

Нагадаємо, колектив газети «Слобідський край» прийняв рішення реформуватися у другому етапі згідно закону «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Питання про реформування газети «Слобідський край» було винесено на сесію Харківської облради.

Відповідно до пункту другого частини першої ст. 3 Закону України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації» на зборах трудового колективу редакції газети «Слобідський край» ухвалено рішення про реформування видання шляхом виходу органів державної влади, інших державних органів, органів місцевого самоврядування із складу засновників (співзасновників) друкованого ЗМІ та редакції з перетворенням редакції членами її трудового колективу у суб’єкт господарювання із збереженням назви, цільового призначення, мови видання і тематичної спрямованості газети.

26 грудня 2015 року Президент України Петро Порошенко підписав  Закон України «Про реформування державних і комунальних друкованих засобів масової інформації». Закон набув чинності з 1 січня 2016 року.

Фото: «Слобідський край»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1601
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду