ОМКФ почав приймати роботи на конкурс європейських документальних фільмів

ОМКФ почав приймати роботи на конкурс європейських документальних фільмів

23 Березня 2016
1107
23 Березня 2016
16:22

ОМКФ почав приймати роботи на конкурс європейських документальних фільмів

1107
Одеський міжнародний кінофестиваль (ОМКФ) оголосив новий конкурс європейських документальних фільмів.
ОМКФ почав приймати роботи на конкурс європейських документальних фільмів
ОМКФ почав приймати роботи на конкурс європейських документальних фільмів

Від сьогодні, 23 березня, на офіційному сайті 7-го Одеського міжнародного кінофестивалю oiff.com.ua стартував прийом заявок на участь у конкурсі, повідомляє ОМКФ.

Для участі в новій секції фестивалю, який пройде з 15 по 23 липня, відбираються повнометражні документальні фільми, тривалістю понад 60 хвилин. Повний список країн-учасниць можна знайти на сайті кінофестивалю.

Кінострічки, що подаються для участі в новому документальному конкурсі, мають бути вироблені в період з 1 січня 2015 року по 2016 рік включно. Для подачі заявки необхідно заповнити онлайн форму на сайті ОМКФ. Подати заявку на участь в документальному конкурсі європейських фільмів Одеського міжнародного кінофестивалю можна до 20 травня 2016 року.

Переможця секції визначатиме Міжнародне журі фестивалю. Найкращий документальний фільм буде названий під час 7-го Одеського міжнародного кінофестивалю, творча група отримає винагороду в розмірі 2000 євро.

«Документальне кіно допомагає нам краще зрозуміти, як влаштований світ - у більш особистій і менш прямій формі, аніж журналістика, зближує нас з іншими людьми і розповідає особисті історії. Ми прийняли рішення сфокусуватися на європейському документальному кіно, щоб підтвердити той факт, що Україна - європейська країна в усіх відношеннях, як з політичної, так і з культурної сторони. Європейський документальний конкурс Одеського кінофестивалю відобразить все існуюче на сьогодні різноманіття документальних творів», - сказав Антельм Відо, програмний директор Одеського міжнародного кінофестивалю.

Нагадаємо, зараз відкритий прийом фільмів до конкурсних програм 7-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Подати заявки на участь у Міжнародній конкурсній програмі або Національному конкурсі можна до 10 квітня 2016 року.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1107
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду