«Радіо Ера ФМ» розробило стратегію повного перезавантаження програм

«Радіо Ера ФМ» розробило стратегію повного перезавантаження програм

1 Березня 2016
3931
1 Березня 2016
14:48

«Радіо Ера ФМ» розробило стратегію повного перезавантаження програм

3931
Найближчим часом «Радіо-Ера ФМ» запропонує своїм слухачам нові формати і нових ведучих. Про це повідомляє прес-служба радіо.
«Радіо Ера ФМ» розробило стратегію повного перезавантаження програм
«Радіо Ера ФМ» розробило стратегію повного перезавантаження програм

«Проаналізувавши майже п'ятнадцятирічну історію нашого існування в українському медіа-просторі і вивчивши думку аудиторії, “Радіо Ера ФМ” розробило стратегію повного перезавантаження програм. Одним з позитивних елементів цих змін є залучення зовнішнього консалтингу на побудову нового суперток формату. Нинішній березень став стартом нового періоду для станції та її слухачів. Сподіваємося, що очікувані зміни примножать слухацьку аудиторію, яка, в свою чергу, отримає цікавий радіопродукт, а відповідно й нові смисли», – йдеться у повідомленні.

«Однак не всі позитивно дивляться на творче майбутнє «Радіо Ера ФМ». Особливо це стосується колег-журналістів, які представляють, так звані, “демократичні та громадські” ЗМІ. Вони вже намагаються критикувати нас за наявність у пана Ганапольського російського паспорта. Хотілося б нагадати “свідомим” колегам і вказати на те, що журналіст, на щастя, в суспільній думці сприймається і оцінюється не за паспортом та національністю, а за об'єктивністю та професіоналізмом... І дуже шкода, що ті, хто колись запекло боровся з цензурою, сьогодні очолили боротьбу за тотожність думок і вважають, що являють собою монополію на правду... Сумно ще й те, що доводиться пояснювати зрозумілі смисли: демократія і різні точки зору, право на власну думку – не можуть скасовуватися ні революційною доцільністю, ні етапом реформ...», – повідомляють у прес-службі.

У прес-службі зазначають, що «Радіо Ера ФМ» майже 15 років дотримується принципів незалежної журналістики, згідно з якими в його ефірі завжди є місце для думок представників опозиції і незалежних експертів, полярність поглядів. «Ми почали свою роботу в співробітництві та за стандартами BBC, продовжуємо в партнерстві з “Польським радіо” та “Радіо Свобода”. У критичні періоди життя України саме “Радіо Ера ФМ” виявлялася об'єктивною та незалежною від влади. Нам довіряють мільйони слухачів, надихаючи на якісну інформаційну журналістику. Незважаючи на тиск влади, починаючи з 2002 року і до сьогодні, ми ніколи не використовували “керівних” вказівок і “темників” тощо. Опозиція, хто б в ній не був, завжди буде представлена в нашому ефірі – це основа демократії та інформаційної журналістики», – запевняють на «Радіо Ера ФМ».

Нагадаємо, 1 березня на «Радіо Ера ФМ» стартував новий проект «Ранок з Матвієм Ганапольським».

Раніше журналістка «Громадського радіо» Наталка Соколенко в своєму блозі повідомила, що Матвій Ганапольський вестиме свою програму не тільки в ефірі «Ери ФМ», а й «Українського радіо». Як зауважили «Детектору медіа» в прес-службі «Ери», ранкове шоу виходимите тільки на частоті «Радіо Ери ФМ».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3931
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду