«Телетріумф» продовжив прийом заявок до 11 жовтня

«Телетріумф» продовжив прийом заявок до 11 жовтня

9 Жовтня 2015
1748
9 Жовтня 2015
18:51

«Телетріумф» продовжив прийом заявок до 11 жовтня

1748
«Телетріумф» продовжив прийом заявок до 11 жовтня
«Телетріумф» продовжив прийом заявок до 11 жовтня

У зв'язку з великою кількістю робіт, що подаються в останні дні, прийом заявок для участі у конкурсі Національної телевізійної премії України «Телетріумф 2014-2015» подовжено до неділі 11 жовтня включно.

 

Оргкомітет «Телетріумфу» запрошує всіх охочих, які ще не встигли надіслати свої творчі доробки, долучитися до конкурсу.

 

Цього року 38 номінації розділені на гільдії теле- та кіновиробництва. Також окремо виділено 5 номінацій у регіональну гільдію, в яку можуть подавати роботи представники регіональних тв-каналів.

 

З правилами подачі заявок можна ознайомитися на сайті премії.

 

Нагадаємо, прийом робіт на «Телетріумф» розпочався 21 вересня. Цього року церемонія «Телетріумфу» об'єднає в собі одразу два роки - 2014 і 2015. Трансляція церемонії нагородження буде проходити на телеканалі СТБ. Дату церемонії організатори поки не повідомляють.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1748
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду