8 вересня – презентація медіаконкурсу Adami з культурного різноманіття та міжкультурного діалогу

8 вересня – презентація медіаконкурсу Adami з культурного різноманіття та міжкультурного діалогу

4 Вересня 2015
2217
4 Вересня 2015
12:28

8 вересня – презентація медіаконкурсу Adami з культурного різноманіття та міжкультурного діалогу

2217
8 вересня – презентація медіаконкурсу Adami з культурного різноманіття та міжкультурного діалогу
8 вересня – презентація медіаконкурсу Adami з культурного різноманіття та міжкультурного діалогу

8 вересня у Києві буде оголошено про початок міжнародного медіаконкурсу фільмів, теле- та інтернет-програм Adami, що пропагують культурне різноманіття та міжкультурний діалог.

 

Презентація конкурсу відбудеться о 14.00 за адресою: Київ, вул. Воздвиженська, 60 а-б,  готель «Воздвиженський».

 

Ідею, що стоїть за нагородою Adami, та умови участі в конкурсі представить програмний директор Штефан Тольц. Важливість цієї ініціативи та охоплених проектом тем для України та регіону окреслять запрошені гості: Зураб Аласанія, генеральний директор НТКУ; Джамала, співачка; Андрій Куликов, журналіст, теле- та радіоведучий; Андрій Кулаков, програмний директор «Інтерньюз-Україна».

 

Ініціатива Adami націлена на журналістів та працівників медіа-галузі шістьох країн-членів «Східного партнерства» в рамках проекту ЄС: Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Молдови та України. На участь у конкурсі приймаються фільми, теле- та інтернет-програми, що поширюють ідею мирного співжиття людей, які належать до різних національностей, етнічностей, релігій чи культур.

 

Шість Adami медіа-нагород 2015 року присуджуватимуться переможцям у шести категоріях:

- медіа-нагорода за розважальний формат (ігрова продукція);

- медіа-нагорода за інформаційний формат (документальна продукція);

- медіа-нагорода за новини та короткометражну документальну продукцію;

- Молодіжна медіа-нагорода;

- медіа-нагорода за інтернет-сайти;

- медіа-нагорода за інтернет-відео.

 

Вручення Adami медіа-нагороди-2015 відбудеться у грудні у форматі телевізійної події. Святкова гала-церемонія з Тбілісі, столиці Грузії,  транслюватиметься по всьому світу.

 

Заявку на участь у конкурсі можна подати до 25 жовтня (кінцевий термін подання). Мовники-учасники, продюсерські компанії, освітні установи та фізичні особи повинні зареєструватися на сайті www.adamimediaprize.eu та надіслати 2 DVD-диски разом із заповненим бланком заявки на адресу офісу у Тбілісі:

 

Adami медіа-нагорода за культурне розмаїття у Східній Європі

Для передання Швейцарському бюро співробітництва

вул. Радіані, буд.12, Тбілісі, 0179, Грузія

Тел: +995 32 222 57 59

Ел. пошта: competition@adamimediaprize

www.adamimediaprize.eu

 

Докладніше ознайомитися з правилами можна на сайті та у брошурі «Оголошення прийому заявок».

 

Oрганізатори запрошують усіх медійників узяти участь у конкурсі, адже він надає унікальний шанс налагодити зв'язки з фахівцями з інших країн-членів  Східного партнерства та ЄС.

 

З питань акредитації треба звертатися за контактами: goncharova.m@ntu.ua або за телефонами (044)4810766 чи (067)4242640 (Марія). Акредитація триватиме до 18.00 7 вересня.

 

За додатковою інформацією щодо заходу і конкурсу треба звертатися до Оксани Піддубної oksana.piddubna@gmail.com, +380930700386.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2217
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду