На УНІАН здійснюється потужна DDoS-атака

На УНІАН здійснюється потужна DDoS-атака

31 Серпня 2015
1454
31 Серпня 2015
17:32

На УНІАН здійснюється потужна DDoS-атака

1454
На УНІАН здійснюється потужна DDoS-атака
На УНІАН здійснюється потужна DDoS-атака

Сьогодні, 31 серпня, на сайт українського інформаційного агентства УНІАН ведеться масштабна атака, яка почалася в розпал подій під Верховною Радою. Про це йдеться у новині на сайті інформагенції.

 

Безперервна DDoS-атака триває досі. У зв'язку з цим можливе періодичне повне «падіння» сайту, некоректне відображення контенту, недовантаження фотографій і повільна робота ресурсу.

 

«Ми приносимо свої вибачення нашим читачам за проблеми з доступом на сайт, і докладаємо всіх зусиль для якнайшвидшого відновлення нормальної працездатності ресурсу», - йдеться в оголошенні до користувачів сайту.

 

Нагадаємо, 29 квітня телеканали групи «1+1 медіа», зокрема «1+1», «УНІАН ТБ» та «ПлюсПлюс», стали жертвою зовнішнього втручання у супутникове мовлення.

 

 «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1454
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду