Помер актор Михайло Свєтін

Помер актор Михайло Свєтін

30 Серпня 2015
3724
30 Серпня 2015
11:31

Помер актор Михайло Свєтін

3724
Помер актор Михайло Свєтін
Помер актор Михайло Свєтін

У неділю вранці, 30 серпня, на 85-му році життя в реанімації Гатчинської центральної районної лікарні в Ленінградській області помер актор Михайло Свєтін. Про це повідомляє російське інформаційне агентство ТАСС із посиланням на прес-службу адміністрації регіону.

 

«Свєтін помер сьогодні о 06:45 ранку», - сказав представник адміністрації.

 

Михайла Свєтіна екстрено госпіталізували 23 серпня. Після операції, що завершилася успішно, актора перевели в реанімацію і підключили до штучної вентиляції легенів.

 

За деякими даними, в актора був геморагічний інсульт.

 

Михайло Свєтін народився 11 грудня 1930 року в Києві. Закінчив Київське музичне училище в 1958 році.

 

Працював у театрах різних міст РРФСР, з 1970 року жив і працював у Ленінграді (Санкт-Петербурзі). З 1980 року і до кінця життя був актором Театру комедії імені Акімова.

 

У кіно дебютував у 1973 році. Популярність здобув у 1975 році, коли зіграв у комедіях Георгія Данелії «Афоня» і Леоніда Гайдая «Не може бути!». Усього знявся в понад ста кінофільмах.

 

Має звання заслуженого артиста РРФСР і народного артиста Росії.

 

«Детектор медіа» висловлює співчуття усім близьким і шанувальникам актора.

 

«Детектор медіа»

Фото - www.komedia.spb.ru

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3724
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду