Редактора Bloomberg звільнили за порушення ембарго

Редактора Bloomberg звільнили за порушення ембарго

22 Серпня 2015
2580
22 Серпня 2015
12:56

Редактора Bloomberg звільнили за порушення ембарго

2580
Редактора Bloomberg звільнили за порушення ембарго
Редактора Bloomberg звільнили за порушення ембарго

Редактора агентства Bloomberg Кріса Велліса 20 серпня відправили у відставку через порушення термінів публікації матеріалів Федеральної резервної системи, отриманих під ембарго. Про це з посиланням на іноземні ЗМІ повідомляє «Економічна правда».

 

Пан Велліс протягом 15 років опікувався фінансовими новинами.

 

Останнім його матеріалом для Bloomberg  став протокол засідання Федерального комітету з відкритих ринків, який ФРС зазвичай публікує о 14:00 за місцевим часом по середах.

 

Як повідомляє Business Insider, 19 серпня Bloomberg, яке отримало, як і інші американські агентства, матеріали під ембарго, випустило першу «блискавку» по тексту протоколу (про наближення умови для підвищення ставки) - о 13:46 за місцевичм часом, а невдовзі й сам протокол.

 

Передчасний вихід матеріалу обвалив ціни на держоблігації США і позначився помітним впливом на ринок акцій і курс долара.

 

За даними джерел The New York Post, звільнення Велліса «деморалізувало» вашингтонське бюро Bloomberg.

 

Раніше на цьому тижні стало відомо, що на початку вересня Bloomberg звільнить близько 100 редакторів, більшість з яких займаються висвітленням політичних питань і роботи держорганів з офісів в Нью-Йорку і Вашингтоні. Всього, за даними газети, в Bloomberg працюють близько 2,4 тисяч журналістів по всьому світу.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2580
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Sparrov
3162 дн. тому
У вас примітивна помилка: Часові зони майже по всій Землі розподіляються кратно годинам. Якщо на С.Узбережжі США - 13:46, то в Україні не може бути "приблизно в 20:36", а таки 20:46.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду