3 липня – відкриття виставки артефактів із зони АТО «Війна очима ТСН»

3 Липня 2015
2351

3 липня – відкриття виставки артефактів із зони АТО «Війна очима ТСН»

2351
3 липня – відкриття виставки артефактів із зони АТО «Війна очима ТСН»

3 липня в Національному музеї Тараса Шевченка відкриється окрема експозиція Телевізійної служби новин, приурочена до виходу книги та мультимедійного спецпроекту «Війна очима ТСН». Про це повідомляє прес-служба каналу «1+1».

 

На виставці будуть представлені артефакти, вивезені з найбільш небезпечних зон конфлікту - Слов'янська, Краматорська, донецького аеропорту тощо. Серед них розірвані снаряди, простріляні дорожні знаки, стяги та листівки, підписані бійцями та багато іншого. Більша частина експонатів - подарунки, які отримали журналісти ТСН від бійців української армії під час перебування на передовій.

 

«Метою експозиції є, перш за все, бажання колективу ТСН зберегти історію та пам'ять про ці трагічні для України часи; нагадати про те, що війна зовсім поруч і неправильно забувати про неї, а також про тих, хто залишається на передовій, захищаючи мільйони українців ціною власного життя», - йдеться в повідомленні.

 

«Ми втрачаємо людей, ми втрачаємо територію, але ми намагаємось зберегти історію сьогодні. Для тих, хто повернувся і тих, хто вже не повернеться. Для тих, хто воює і тих, хто чекає. Для тих, кому досі байдуже і тих, кому ні. Для тих, кому вкрай важлива держава Україна і тих, хто це лише намагається усвідомити. Заради майбутнього. І аби нікому не було самотньо на передовій», - розказала журналіст ТСН Наталія Нагорна, яка разом з колегами курує виставку.

 

Тематична виставка буде відкрита для відвідування до 19 липня за адресою м. Київ, бул. Т. Шевченка, 12

 

Нагадаємо, що презентація нової книги та мультимедійного спецпроекту «Війна очима ТСН» відбудеться 7 липня. Придбати книгу можна на сайті war.tsn.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2351
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду