Одеська кіностудія оголошує конкурс ідей короткометражок про корупцію

Одеська кіностудія оголошує конкурс ідей короткометражок про корупцію

1 Липня 2015
2232

Одеська кіностудія оголошує конкурс ідей короткометражок про корупцію

2232
Одеська кіностудія оголошує конкурс ідей короткометражок про корупцію
Одеська кіностудія оголошує конкурс ідей короткометражок про корупцію

Одеська кіностудія та кінокомпанія Boekamp & Kriegsheim GmbH оголошують конкурс для молодих кінорежисерів на отримання стипендії для зйомок короткометражного фільму на тему корупції. Про це повідомила прес-служба Одеської кіностудії.

 

Охочі взяти участь повинні до 5 липня надіслати опис мотивації, ідеї та режисерського бачення короткометражного фільму на тему: «Корупція в Україні» (хронометраж - 15 хвилин).

 

Обсяг тексту - до 700 символів. Заявки подаються російською або англійською мовами. Жанр учасник конкурсу визначає самостійно. Для участі в конкурсі претенденти також мають надати біографію з фотографією (у табличній формі, обсяг - 1 сторінка). Матеріали потрібно надіслати у форматі PDF на адресу електронної пошти bronichkiy@yandex.ru.

 

6 липня організатори оголосять шістьох переможців, яким гарантується стипендія на зйомки.

 

Створення фільмів здійснюватиметься за підтримки представників кінокомпаній Boekamp & Kriegsheim GmbH та Одеській кіностудії. Презентація короткометражок планується до кінця року в одному з кінозалів Одеси.

 

У прес-службі нагадали, що на 6-му Одеському міжнародному кінофестивалі (ОМКФ) відбудеться інтенсивний триденний воркшоп з представниками компанії Boekamp & Kriegsheim GmbH.

 

Як писала «Детектор медіа»,  кіноринок ОМКФ, що цьогоріч пройде у мегаплексі «Сінема Сіті» з 13 по 16 липня, є професійним майданчиком для спілкування дистрибуторів, представників кінотеатрів, кіностудій та інших компаній, що надають послуги в сфері кіноіндустрії.

 

Майстер-класи фестивалю традиційно проходять у рамках «Літньої кіношколи». Професійна секція ОМКФ включає презентації, панельні дискусії, круглі столи та пітчинги

 

Заходи Film Industry OFFICE проходитимуть з 14 по 17 липня у арт-центрі Віри Холодної на території Одеської кіностудії.

 

Нагадаємо, розпочне роботу 6-й ОМКФ 10 липня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2232
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду