Колишній гендиректор видавництва Мінкульту Ратушний не віддає печатку видавництва

Колишній гендиректор видавництва Мінкульту Ратушний не віддає печатку видавництва

26 Червня 2015
3836
26 Червня 2015
18:42

Колишній гендиректор видавництва Мінкульту Ратушний не віддає печатку видавництва

3836
Колишній гендиректор видавництва Мінкульту Ратушний не віддає печатку видавництва
Колишній гендиректор видавництва Мінкульту Ратушний не віддає печатку видавництва

Колишній генеральний директор Національного газетно-журнального видавництва Міністерства культури України Роман Ратушний (на фото) не віддає печатку видавництва. Про це «Детектор медіа» повідомили кілька джерел у видавництві, інформацію підтвердив заступник генерального директора видавництва Руслан Онопрієнко.

 

За словами джерел, сьогодні, 26 червня, пан Онопрієнко намагався вилучити печатку в пана Ратушного, у якого завершився контракт 18 травня і якому Міністерство культури не продовжило контракт. Однак пан Ратушний відмовився віддавати печатку.

 

«Так, така ситуація мала місце між мною та колишнім гендиректором Ратушним, який з моменту звільнення і по сьогоднішній день печатку видавництва тримає у своїх руках. Після його грубої відмови при двох свідках віддати печатку він втік з приміщення видавництва, забравши ключі від кабінету та ключі від сейфу», - повідомив «Детектор медіа» пан Онопрієнко.

 

За словами джерел, працівники видавництва викликали наряд міліції, аби зафіксувати цей випадок і опечатати кабінет колишнього директора.

 

Руслан Онопрієнко уточнив, що працівники видавництва склали акт про відмову пана Ратушного віддати печатку, від наявності якої залежить діяльність підприємства. Викликана до видавництва міліція прийняла заяву щодо інциденту. Також представники видавництва звернулися з листом до Міністерства культури, в якому описали ситуацію.

 

Нагадаємо, Міністерство культури України не продовжило контракт генеральному директору Національного газетно-журнального видавництва Мінкульту Роману Ратушному. Про це в коментарі «Детектор медіа» розповів заступник міністра культури Ростислав Карандєєв. За його словами, термін дії контракту сплив 18 травня 2015 року.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3836
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Спостерігач
3224 дн. тому
Не гнати їх усіх треба, а навпаки - заарештувати, і трусити доти, доки не витрусяться з них усі гроші, які вони украли. Судячи з поведінки Кириленка - украденим поділилися з ним. Інакше чому така виразна мовчанка?
Lom
3224 дн. тому
голова у ратушного - карандєєв. зовсім не кириленко. хоча й кириленко голова, яка трохи гниє...
loud
3224 дн. тому
С какой головы? :)))) "С головы" это не про него во всех пониманиях. Он же глуп и безпомощен - он полный ноль и бездумно делает то, что ему скажут в надежде, что ему кинут подачку!
Lom
3225 дн. тому
Риба гниє з голови ;-)
кадр
3226 дн. тому
ах-ха-ха!!! та їх разом усіх треба гнати дєлків: карандєєва, ратушного і главаря сєрікова - за грати!
bahar
3226 дн. тому
А ще фотограф-невдаха під час розмови і "увєщєваній" віддати печатку сказав геніальну фразу: "Немає ніякого закону - Карандєєв закон!" Прекрасна ілюстрація до статті про теперішній Мінкульт. Цікаво, чи пан Кириленко не прокоментує це?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду