Роботи «1+1» і Film.ua отримали нагороди на фестивалі US International Film & Video Festival

Роботи «1+1» і Film.ua отримали нагороди на фестивалі US International Film & Video Festival

24 Червня 2015
1385
24 Червня 2015
12:49

Роботи «1+1» і Film.ua отримали нагороди на фестивалі US International Film & Video Festival

1385
Роботи «1+1» і Film.ua отримали нагороди на фестивалі US International Film & Video Festival
Роботи «1+1» і Film.ua отримали нагороди на фестивалі US International Film & Video Festival

Телевізійна версія концерту «День Незалежності з ОЕ», виробництва « 1+1 Production », і міні-серіал «Нюхач-2» виробництва Film.ua, отримали нагороди на міжнародному фестивалі US International Film & Video Festival. Про це повідомляє сайт фестивалю.

 

Телеверсія концерту гурту «Океан Ельзи», який 3,5 години транслювався в прямому ефірі телеканалу «1+1» 24 серпня 2014 року, отримала премію за друге місце - Silver Screen. Загалом цієї нагородою на цьогорічному фестивалі відзначено 44 роботи.

 

Режисером прямої телетрансляції «День Незалежності з ОЕ» став Андрій Музика, оператор-постановник - Володимир Гуєвський, звук - Віталій Телезін, Олександр Барба, ідея - Святослав Вакарчук, Олександр Ткаченко, реалізація - Вікторія Лєзіна-Масляна, Христина Шкабар, Олена Єремєєва, Ольга Михальченко, Юрій Калиновський і вся команда «1+1 Production». Візуальне оформлення концерту також розробили фахівці «1+1 Production».

 

Міні-серіал «Нюхач-2» виробництва Film.ua, прем'єра якого має відбутися восени 2015 року на телеканалі ICTV, отримав премію за третє місце - Certificate. Загалом сертифікатами на цьогорічному фестивалі відзначено 62 роботи.

 

Режисер серіалу «Нюхач-2» - Артем Литвиненко, оператор-постановник - Грем Фрейк, монтаж - Володимир Запрягалов, звук - Сергій Степанський, продюсер - Віктор Мірський.

 

Обидва українські проекти були представлені на US International Film & Video Festival у категорії «Розважальне відео», «День Незалежності з ОЕ» - у підкатегорії «Телетрансляції: мистецькі виступи», «Нюхач-2» - «Розважальні програми: міні-серіали».

 

US International Film & Video Festival заснований у 1967 році. Фестиваль організовує конкурс у п'яти категоріях: «Корпоративне відео», «Навчальне відео», «Розважальне відео», «Документальне відео» та «Студентські роботи». У кожній категорії визначаються володарі першого (Gold Camera), другого (Silver Screen) і третього (Certificate) місць. Переможці категорії студентських робіт нагороджуються окремими сертифікатами (Student Award). Найкращі роботи фестивалю нагороджуються гранд-прі (Grand Prix)

 

Цього року на фестиваль було подано більше 1000 заявок з 34 країн світу. Призами було відзначено 134 роботи. Зокрема, журі фестивалю визначило 4 володарів гран-прі (з 8 номінантів), 23 володарів першого місця (Gold Camera), 44 володарів другого місця (Silver Screen), 62 володарів третього місця (Certificate), 4 володарів студентських нагород (Student Award). Гран-прі US International Film & Video Festival у 2015 році здобули роботи з Тайваню (корпоративне відео), Німеччини (документальне відео), Японії (навчальне відео), Польщі (розважальне відео). Переглянути список переможців можна тут.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1385
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду