У півфіналі конкурсу The Next Big Thing-2015 каналу «1+1» змагатимуться 30 робіт

У півфіналі конкурсу The Next Big Thing-2015 каналу «1+1» змагатимуться 30 робіт

5 Червня 2015
2505
5 Червня 2015
17:28

У півфіналі конкурсу The Next Big Thing-2015 каналу «1+1» змагатимуться 30 робіт

2505
У півфіналі конкурсу The Next Big Thing-2015 каналу «1+1» змагатимуться 30 робіт
У півфіналі конкурсу The Next Big Thing-2015 каналу «1+1» змагатимуться 30 робіт

5 червня стали відомі 30 півфіналістів пітчингу ідей серіалів від «1+1 медіа» The Next Big Thing- 2015.  Про це повідомляє прес-служба групи «1+1 медіа».

 

Шорт-лист найкращих робіт був сформований за сукупністю набраних балів інтернет-голосування користувачів та голосування журі конкурсу, Ознайомитись з шорт-листом можна на сайті проекту.

 

До шорт-листа також увійшла ідею серіалу «Обманщик» випускового редактора «Детектор медіа» Лілії Молодецької, яка була одним з переможців  пітчингу ідей телешоу від «1+1 медіа» The Next Big Thing- 2013. За жанром це трилер, головний герой - український «Граф Монте Кристо» и «Декстер» в одній особі.

 

12 червня у Fedoriv Hub півфіналісти пройдуть інтенсивний майстер-клас від викладачів Вищої школи Media&Production на теми продюсування, сценарної та режисерської майстерності. Після тренінгу учасники отримають додаткове завдання - допрацювати та деталізувати свою ідею. 7 кращих робіт за рішенням журі пройдуть у фінал і 27 червня захищатимуть свої роботи перед членами журі конкурсу та всією Україною на кінофестивалі «Відкрита ніч - Дубль 18». Три найкращі автори отримають грошові винагороди. За ідеєю володаря Гран-прі, якщо такого буде обрано, «1+1 медіа» бере на себе зобов'язання відзняти серіал.

 

За період проведення конкурсу надійшло більше 800 робіт, 595 із них були опубліковані на сайті й взяли участь у голосуванні. Така кількість отриманих робіт ще раз засвідчила, що на українському медіа-ринку є достатньо якісних ідей і талановитих спеціалістів для їхньої реалізації.

 

Цікаво, під час прийому робіт серед жанрів лідирували комедії, але фінальний підрахунок довів, що тонкі душевні переживання, любов і палкі пристрасті - найбільш хвилююча тема для українців. 20,65% надісланих на конкурс  робіт - мелодрами. Комедії поступилися лише кількома відсотками - наразі це 17,58%. Третім за популярністю став фантастичний жанр: загадкові, страшні й казкові історії темою серіалів обрали 8,36% авторів. 

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2505
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду