Порошенко звинуватив в інформаційних атаках канали олігархів та деякі інтернет-видання

Порошенко звинуватив в інформаційних атаках канали олігархів та деякі інтернет-видання

4 Червня 2015
2193
4 Червня 2015
14:47

Порошенко звинуватив в інформаційних атаках канали олігархів та деякі інтернет-видання

2193
Порошенко звинуватив в інформаційних атаках канали олігархів та деякі інтернет-видання
Порошенко звинуватив в інформаційних атаках канали олігархів та деякі інтернет-видання

Сьогодні, 4 червня, Президент України Петро Порошенко у своєму щорічному посланні до парламенту заявив, що олігархи-власники українських телеканалів «гатять по ньому з інформаційних "Градів"» та припустив, що деякі інтернет-видання працюють на Кремль. Про це повідомляє «Українська правда».

 

Президент поообіцяв продовжити курс на деолігархізацію, попри те, що, за його словами, проти нього був спрямований чорний піар.

 

«Кожен, хто підлягає деолігархизації, озброєний великим загальнонаціональним каналом і, обороняючись, гатить по мені з усіх інформаційних "Градів". Чи не в кожного з них є ручний залежний і лояльний політичний проект, з якого вони мріють виростити спокійну перспективу для себе і жахливе майбутнє для України"...Чи зупинить мене такий спротив? Ні. І курс на деолігархізацію буде продовжено з позиції моєї самодостатності і незалежності, чого б мені це не вартувало. Бо без перемоги в цій боротьбі Україна не виживе. Приватний бізнес має управляти власними підприємствами,а не пастися в державних компаніях чи живитись бюджетними потоками», - зазначив президент.

 

«Українська правда» нагадала, що Петро Порошенко також володіє великим бізнесом,  в тому числі і медіа - 5-м каналом.

 

Коментуючи вчорашнє військове протистояння поблизу Мар'їнки (Донецька область), Президент України зазначив, що «українські збройні сили дали адекватну відповідь» російським військовим попри паніку «диванної сотні» у соціальних мережах.

 

«Відбили, незважаючи на те, що диванна сотня уже почала знову друкувати, що "нас оточили", "все пропало", "ми втекли". На кого вони працюють, ці "авторитетні" фейсбукові і інтернетні видання? Я думаю, що на тих , хто одразу ж зробив спробу скликати позачергове засідання Ради Федерації Росії з порядком денним таким самим, як ми бачили минулого року про надання дозволу на використання ЗС РФ на території України», - вважає Петро Порошенко.

 

Нагадаємо, наприкінці травня прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк звинуватив українські телеканали,  що належать олігархам, в інформаційній війні і атаках на уряд, що мають на меті завадити  реформам і деолігархізації.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2193
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду