6 червня – вітрильний турнір для журналістів

3 Червня 2015
2061
3 Червня 2015
12:28

6 червня – вітрильний турнір для журналістів

2061
6 червня – вітрильний турнір для журналістів

6 червня «Український медіа холдинг» і Вітрильний крейсерський союз України за підтримки Національної спілки журналістів України проводять «Вітрильний журналістський турнір».

 

Це вже четверта регата, організована крейсерським яхт-клубом та УМХ з нагоди професійного свята представників ЗМІ. «Під час змагань "акули пера і мікрофона" можуть повною мірою відчути себе частиною згуртованої команди яхтсменів і стояти пліч опліч зі справжніми морськими вовками», - анонсують організатори.

 

Капітани яхт приймають на борт команди журналістів. Представники ЗМІ включені до складу екіпажів і беруть участь у повноцінній регаті. «"Вітрильний жур-тур" подарує новий досвід та враження всім учасникам регати до професійного свята», - обіцяють організатори.

 

Початок реєстрації в Київському крейсерському яхт-клубі - о 10.00, старт - об 11.00. Орієнтовний час завершення перегонів - о 13.00. Після цього відбудеться нагородження переможців і фуршет.

 

Адреса: Київський крейсерський яхт-клуб, Дніпровська набережна, 12.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2061
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду