У вагонах Київського метрополітену запрацюють монітори – реклами не буде

У вагонах Київського метрополітену запрацюють монітори – реклами не буде

29 Травня 2015
1836
29 Травня 2015
10:05

У вагонах Київського метрополітену запрацюють монітори – реклами не буде

1836
У вагонах Київського метрополітену запрацюють монітори – реклами не буде
У вагонах Київського метрополітену запрацюють монітори – реклами не буде

КП «Київський метрополітен» повідомляє про досягнення домовленості з власником обладнання, встановленого у вагонах київського метро, і з 1 червня монітори, які були відключені у 2013 році, знову запрацюють. Про це повідомляє видання LB.ua.

 

На екранах буде транслюватися виключно службова інформація, зокрема, назви станцій.

 

Монітори у вагонах Київського метрополітену були встановлені у 2007 році для трансляції реклами, але також  інформували про зупинки на станціях і пересадочних вузлах.

 

В кінці 2013 року через суперечку КП «Київський метрополітен» з власником моніторів щодо вартості платних оголошень, які транслювались на моніторах, екрани відключили за наказом Київської міської держадміністрації (КМДА). Частина була демонтована, зараз у вагонах метро розміщено 2927 моніторів, повідомляє видання.

 

Нагадаємо, Київська міська держадміністрація заявила, що монітори у вагонах поїздів «Київського  метрополітену» демонтують через  заборгованість компанії-оператора реклами, якій належать монітори. За інформацією КМДА, оператор не бажав сплачувати за користування місцями для розміщення реклами і станом на 24 грудня 2013 року заборгованість становила 1,14 млн. грн. Договір між КП «Київській метрополітен» і рекламною компанією був укладений у 2007 році на 10 років.

 

У грудні 2013 року компанія «Транс-Медіа», яка є власником мережі моніторів у вагонах Київського метрополітену, заявила, що демонтаж моніторів у вагонах столичного метро зумовлений переділом медіаринку перерід виборами у Київську міську раду.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1836
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Шейлок
3254 дн. тому
Все через жадібність. Якби крутили рекламу в усіх вагонах, може, і квитки в метро були б дешевші - рекламодавці хоч частину поїздки оплачували б. А не змогли домовитися - і всі в накладі. Тупа жадібність...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду