Телеканал «112 Україна» до Дня Перемоги підготував міжпрограмні ролики

9 Травня 2015
2647
9 Травня 2015
15:20

Телеканал «112 Україна» до Дня Перемоги підготував міжпрограмні ролики

2647
Телеканал «112 Україна» до Дня Перемоги підготував міжпрограмні ролики

До Дня Перемоги «112 Україна» випустив серію міжпрограмних роликів власного виробництва. Про це повідомляє прес-служба каналу.


З зйомках взяли участь ведучі телеканалу - Віолета Трикова, Василь Голованов, Смирнова Ксенія, Микола Сирокваша, Вадим Карп'як, Юрій Бібік і Тигран Мартиросян.


Три ролики об'єднує загальна стилістика, а також образ червоного маку.

Ідея роликів належить головному режисерові телеканалу Олександру Авшарову і режисеру Костянтину Хитрому.


Вийшли в ефір ролики 8 та 9 травня.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2647
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Media Sposterigach
3273 дн. тому
9 травня. Ведуча денного ефіру 112 каналу Світлана Катренко захистила парад російсько-сепаратистських військ у Донецьку. Коли відповідаючи на її запитання про оцінку заходу, політолог Валентин Гладких назвав цей парад проявом шизофренії руского міра, ведуча попросила аналітика не ставити діагнози й бути коректнішим у визначеннях, бо так як він сказав - неввічливо. Тобто ведуча 112 каналу Світлана Катренко запропонувала бути стриманішим і добирати слів (!) у коментарях стосовно військового параду агресора на окупованій ним території України. Напередодні , у денному ефірі 112 каналу в студії у ведучих Василя Голованова і Віолети Трикової експерт Антон Кучухідзе висловився проти 8 травня як дня пам'яті за загиблими. Сказав, що 9 травня завжди разом із святкуванням перемоги згадували і загиблих. "День победы - со слезами на глазах!" - підтримав його Голованов. Тож, на думку політолога, з якою вочевидь був згоден і ведучий, не варто було запроваджувати офіційною датою 8 травня. І таке звучало саме цього дня. А головреду 112 каналу Павлу Кужеєву не до вподоби надмірна, на його думку, кількість макової символіки в Україні. "Чи не передаємо ми куті меду?" - задався він питанням у вечірньому ефірі 7 травня. При цьому журналіст порівняв це з поширеністю в росії георгіївських стрічок і шаликів. Кужеєв вважає, що українці так само переборщують. За день до того він скритикував проект рішення Київради з демонтажу радянської символіки у столичному метрополітені. Зокрема, Кужеєв зауважив, що радянські зірки нічим не відрізняються від тих, що є на смугастому прапорі США. "То нащо ж їх демонтувати?", - ніяк не міг збагнути Кужеєв, чи то вдаючи, що не розуміє чи то справді не розуміючи смислового навантаження та історичного контексту згаданих символів. Такі заходи, що здійснюватимуться на виконання пакету законів про декомунізацію, головред 112-го іронічно схаракетризував "приколами нашого городка". 112 канал, 5 травня. Ефір Василя Голованова і Віолети Трикової. Генштаб говорить, що в Пісках загинув волонтер. Голованов бесідує телефоном з командиром батальйону ОУН Миколою Коханівським. Той, каже, що згідно з мінськими угодами доборовольці мають бути відведені з лінії зіткнення. Але якась частина оунівців там таки лишилася. Не афішуючи свого перебування. Коханівський підтверджує, що загиблий - боєць з ОУН. Голованов висловлює співчуття. А після бесіди звертається до експерта в студії: от бачите, Україна має прибрати з фронту добровольців, а виходить, що не виконує домовленостей, то як же ми виглядатимемо в очах Європи? Голованов не ставить питання щодо того, як взагалі можна було брати на себе зобов'язання відводити добровольців та яка в цьому логіка і сенс. Смертю бійця, який загинув, захищаючи Батьківщину від загарбника, Голованов ніби дорікає Україні, що вона, бачите, не виконує мінські угоди...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду