Григорій Шверк проходить до Верховної Ради

Григорій Шверк проходить до Верховної Ради

6 Травня 2015
6167
6 Травня 2015
12:46

Григорій Шверк проходить до Верховної Ради

6167
Але він ще не вирішив, чи брати мандат нардепа
Григорій Шверк проходить до Верховної Ради
Григорій Шверк проходить до Верховної Ради

Заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Григорій Шверк проходить за списком партії «Блок Петра Порошенка» до Верховної Ради замість Романа Насірова, який переходить працювати в Державну фіскальну службу. Про це пише LB.ua.

 

Сам пан Шверк у коментарі «Детектор медіа» зауважив, що ще не прийняв рішення про те, чи візьме мандат народного депутата, чи залишатися в Нацраді.

 

Роман Насіров був № 51 у списку БПП, а Григорій Шверк - № 72. Якщо раптом пан Шверк відмовиться від мандату, наступний за ним у списку БПП - його колега по Нацраді Владислав Севрюков.

 

Також на черзі до парламенту стоїть глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров (№ 71 у списку БПП), який має замінити там призначеного губернатором Тернопільської області Степана Барну (№ 65).

 

Нагадаємо, що Григорій Шверк у минулому працював віце-президента UMH Group, що на той час належала нинішньому главі Адміністрації Президента Борису Ложкіну. У липні 2014 року був призначений членом Нацради з питань телебачення і радіомовлення за квотою Президента України.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6167
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду