Мінінформполітики планує соцкампанію до річниці депортації кримських татар

Мінінформполітики планує соцкампанію до річниці депортації кримських татар

5 Травня 2015
1953
5 Травня 2015
15:04

Мінінформполітики планує соцкампанію до річниці депортації кримських татар

1953
Мінінформполітики планує соцкампанію до річниці депортації кримських татар
Мінінформполітики планує соцкампанію до річниці депортації кримських татар

Міністерство інформаційної політики розпочинає соціальну кампанію на підтримку кримських татар. Про це повідомив на прес-конференції 5 травня радник міністра з питань інформаційної політики Криму Сергій Костинський.

 

«У травні до 71-ї річниці депортації кримськотатарського народу ми запустимо комплексну соціальну кампанію, яка буде називатися 18 травня "Ми всі - кримські татари"», - розповів він.

 

За словами радника міністра, ця кампанія буде активно висвітлюватися в пресі. «Кампанія буде проводитися з використанням інструментів зовнішньої реклами в пресі, на радіо і на телебаченні», - уточнив пан Костинський.

 

Нагадаємо, у квітні Міністерство інформаційної політики запустило загальнонаціональну соціальну кампанію «Крим - це Україна». В рамках кампанії розміщено сюжетів на більш ніж 2000 площинах по всій Україні. Ротація тематичних аудіороликів відбувається на загальнонаціональних радіостанціях. Ротація відеороликів та пекшотів «Крим - це Україна» передбачена як на національних, так і на регіональних телевізійних каналах.

 

Сергій Костинський під час прес-конференції 5 травня також повідомив: «Ми ініціювали створення ФМ-радіо на кримськотатарській мові. На сьогодні єдина кримськотатарська радіостанція "Мейдан" не працює. Ми тісно співпрацюємо з кримськими журналістами і правозахисниками, громадськими активістами, допомогли провести низку прес-брифінгів, один з останніх, приміром, був присвячений презентації книжки "Півострів страху. Хронічки окупації". Також вперше в Україні центральний орган влади локалізував свій сайт і кримськотатарською мовою. Для нас це питання принципове. Разом з Держкомтелерадіо ми вирішили всі процедурні питання щодо розміщення програм про Крим та Донбас на ОДТРК. Це програми ТРК "Чорноморка", "Громадське Донбасу" та "Громадського радіо"». 

 

 

 

Заступник міністра інформаційної політики Артем Біденко, міністр Юрій Стець і його радник Сергій Костинський

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1953
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду