Радником міністра Стеця став Тарас Осауленко

Радником міністра Стеця став Тарас Осауленко

28 Квітня 2015
2762
28 Квітня 2015
14:52

Радником міністра Стеця став Тарас Осауленко

2762
Радником міністра Стеця став Тарас Осауленко
Радником міністра Стеця став Тарас Осауленко

27 квітня Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив радником питань комунікації з українською діаспорою Тараса Осауленка. Про це повідомляється на сайті Мінінформполітики.

 

Прес-служба відомства повідомляє, що Тарас Осауленко є фахівецем у галузі міжнародної комунікації,  політичним  та громадським діячем,  що спеціалізується у сфері міжнародних стосунків  та зв'язків з українською діаспорою. Він працював  заступником директора Міжнародної дирекції Національної телекомпанії України (НТКУ), начальником Управління міжнародних зв'язків Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення.

 

«Тарас Осауленко має досвід роботи в міжнародних проектах, зокрема очолював  представництво в Україні французької телекомпанії Canal France International. На сьогоднішній день є головою громадської організації "Міжнародна ініціатива з підтримки України". Я впевнений, що Тарас Осауленко на посаді радника з питань комунікації з українською діаспорою зможе забезпечити якісний зв'язок між українцями, які живуть в Україні і тими Патріотами нашої держави, які живуть поза межами країни», - сказав Юрій Стець.

 

Нагадаємо, у березні Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив радником з питань інформаційної політики Криму експерта ГО «Кримський інститут стратегічних досліджень» Сергія Костинського. Також у березні міністр інформаційної політики (МІП) України Юрій Стець повідомив про призначення нового радника -  фахівця комунікаційного ринку України Іветти Делікатної.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2762
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду