Новий підрозділ прес-центру АТО розпочав роботу у Краматорську (ОНОВЛЕНО)

Новий підрозділ прес-центру АТО розпочав роботу у Краматорську (ОНОВЛЕНО)

24 Квітня 2015
2130
24 Квітня 2015
11:39

Новий підрозділ прес-центру АТО розпочав роботу у Краматорську (ОНОВЛЕНО)

2130
Новий підрозділ прес-центру АТО розпочав роботу у Краматорську (ОНОВЛЕНО)
Новий підрозділ прес-центру АТО розпочав роботу у Краматорську (ОНОВЛЕНО)
Відтепер працівники ЗМІ зможуть оперативно отримувати інформацію з передової та оформлювати прес-карти в приміщенні Донецької ОДА в місті Краматорську (Донецька область). Про це стало відомо 23 квітня під час брифінгу у Краматорську, повідомляє сайт Міністерства оборониУкраїни.

 

«Міністерство оборони спільно з Міністерством інформаційної політики відкривають цей підрозділ, аби полегшити роботу в першу чергу журналістам», - розповіла заступник Міністра інформаційної політики України Тетяна Попова під час брифінгу в Донецькій ОДА в Краматорську.

 

Як повідомляє інтернет-видання «Новости Краматорска», заступник міністра інформації представила нового комунікатора та заступника керівника штабу Сергія Голушко. «Це один з найбільш гострих умів в українському військовому відомстві», - зазначила пані Попова.

 

За словами Сергія Голушко, зручне розташування нового підрозділу дозволить військовим ближче і частіше спілкуватися з журналістами. «Крім того, співробітники, які будуть працювати в цьому підрозділі, відряджаються сюди як мінімум на 3 місяці. Це дозволить їм краще відчувати ситуацію і налагодити комунікацію з журналістами», - впевнений пан Голушко.

 

Раніше прес-центр розташовувався в кількох кілометрах від Краматорська на териротії аеропорту. Тепер паралельно працюватимуть обидва підрозділи. У новому, який розташовується в приміщенні ОДА у центрі міста, будуть працювати два прес-офіцери та оформлюватимуть прес-карти для роботи в зоні АТО. Найближчим часом на сайті Міноборони з'являться контактні телефони нового підрозділу.

 

Під час заходу першу прес-карту АТО символічно отримав журналіст місцевого видання «Новини Краматорська».

 

Нагадаємо, прес-карту було впроваджено Генштабом України разом з Міноборони у грудні минулого року з метою полегшення роботи журналістів у зоні АТО. Повідомлялося, що картки діятимуть 6 місяців (потім карту потрібно продовжити) та видаватимуться лише акредитованим у СБУ журналістам.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2130
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду