Олена Бондаренко заявляє, що їй погрожують у Facebook і вимагає СБУ і МВС розслідувати справу

Олена Бондаренко заявляє, що їй погрожують у Facebook і вимагає СБУ і МВС розслідувати справу

16 Квітня 2015
4197
16 Квітня 2015
20:56

Олена Бондаренко заявляє, що їй погрожують у Facebook і вимагає СБУ і МВС розслідувати справу

4197
Олена Бондаренко заявляє, що їй погрожують у Facebook і вимагає СБУ і МВС розслідувати справу
Олена Бондаренко заявляє, що їй погрожують у Facebook і вимагає СБУ і МВС розслідувати справу

Колишній народний депутат від «Партії регіонів», колишній перший заступник Комітету ВР з питань свободи слова та інформації, колишній голова наглядової ради «Українського медіа холдингу» (УМХ) Олена Бондаренко заявляє, що їй погрожують. Про це вона повідомила у своєму Facebook.

 

Після того, як Олена Бондаренко отримала погрозу у Facebook, вона написала: «Ось і роботка для СБУ та МВС. Погрози на мою адресу. Пишу заяву і відправлю замовним. А нашому фейсбучному Арсену Авакову і Фейсбук буде достатньо. Ловіть, розслідуйте. Поки вас не відправили з ганьбою у відставку».

 

 Це опублікувала пані Бондаренко на своїй сторінці у  Facebook

 

Також екс-нардеп закликала хакерів із «Кіберберкуту» рятувати опозиціонерів-колишніх регіоналів. «Сайт Миротворець - це інструмент для вбивць. @ КіберБеркут, рятуйте людей!!! Всі хакери, для яких найвища цінність - це людське життя, для вас є справа честі! Ламайте до біса цей незаконний сайт, де НЕЗАКОННО збираються дані про опозиціонерів і де для вбивць є адреси поки живих опозиціонерів! Репост вітається!», - написала пані Бондаренко.

 

Нагадаємо, з 30 березня екс-голова наглядової ради УМХ Олена Бондаренко знаходиться у відпустці і передає справи, повідомляє медіатаблоїд «Дуся».

 

У березні УМХ повідомив, що вона залишає за собою тільки представницькі та наглядові функції, питання зовнішніх комунікацій UMH Group. Олена Бодаренко була призначена головою наглядової ради УМХ 26 вересня 2014 року. Вона згідно з вимогами законодавства склала повноваження депутата Верховної Ради України.

 

У жовтні минулого року колишній віце-президент «Українського медіахолдингу» (УМХ), а нині заступник голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Григорій Шверк не прогнозував фінансових успіхів УМХ в умовах кризи і з новим керівництвом. Про це пан Шверк сказав, коментуючи на прохання «Детектор медіа» призначення Олени Бондаренко головою наглядової ради УМХ і Германа Кудинова генеральним директором видавничого дому УМХ.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4197
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Коллега
3296 дн. тому
а почему Бондаренко пользуется "пиндосовским" Фейсбуком? Пусть пишет в русское "Спортлото", "ВКонтакте", "ВКоммунизме". Я бы вообще запретил сторонникам "Русскаго Міра" пользоваться всем нерусским: мобильными телефонами, автомобилями, самолетами, СВЧ-печами, джинсами, духами и помадами, журналом "Форбс"... Аленушка Бондаренко, кушай брюкву и носи кокошник (без ажурных трусов - они запрещены в России)! Читай "Правду"! И звони в свой Смольный через военный коммутатор, а не через "Фейсбук". Тогда поверим в твою искреннюю русскость, а не в твое подлючее советское двоемыслие
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду