Завершився чат з Вадимом Денисенком

Завершився чат з Вадимом Денисенком

16 Квітня 2015
4311
16 Квітня 2015
13:58

Завершився чат з Вадимом Денисенком

4311
Тема - «Зміни в "Картелі". Законодавчі ініціативи щодо прозорості медіавласності»
Завершився чат з Вадимом Денисенком
Завершився чат з Вадимом Денисенком

16 квітня о 14.00 на http://chat.detector.media відбулася чат-конференція за участю народного депутата Вадима Денисенка, який торік придбав, а нині на громадських засадах консультує Видавничу групу «Картель», на тему: «Зміни в "Картелі". Законодавчі ініціативи щодо прозорості медіавласності».

 

До обговорення пропонувалися питання: зміна концепції інтернет-видання depo.ua; реформування видань «Картелі»; які пропозиції робочої групи щодо прозорості медіавласності підтримують автори проекту № 1831 «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення прозорості власності засобів масової інформації, а також реалізації принципів державної політики в сфері телебачення і радіомовлення», що внесений народними депутатами Миколою Княжицьким та Вадимом Денисенком; чи можливо з телеканалу «Інтера» зробити канал суспільного мовлення та ін.

 

Повну версію чату читайте найближчими днями.

 

Біографічна довідка:

 

Вадим Денисенко - 1974 року народження. Освіта - Київський університет ім. Шевченка (українська філологія) та Києво-Могилянська Академія (культурологія). Кандидат філологічних наук.

 

З листопада 2014 року - народний депутат України, член фракції партії «Блок Петра Порошенка»

 

2013 - листопад 2014 року - головний редактор «Еспресо TV». 2013 - заступник генерального директора ТзОВ «Сегодня мультимедиа».

 

2005-2013 - головний редактор газети та сайту «Комментарии». 2003 -2005 - головний редактор газети «Первая Крымская».

 

1996 - 2003 - телеканал СТБ (остання посада - заступник головного редактора). 1995-1996 - кореспондент газети «День».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4311
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду