31 березня – відкриття у Києві виставки карикатур «Хунта унд Вата»

31 березня – відкриття у Києві виставки карикатур «Хунта унд Вата»

30 Березня 2015
4059
30 Березня 2015
10:32

31 березня – відкриття у Києві виставки карикатур «Хунта унд Вата»

4059
31 березня – відкриття у Києві виставки карикатур «Хунта унд Вата»
31 березня – відкриття у Києві виставки карикатур «Хунта унд Вата»

31 березня о 19.00 у Центрі сучасного мистецтва (ЦСМ) М17 (Київ, вул.Антоновича, 104) відбудеться відкриття виставки «Хунта унд Вата» Івана Семесюка та Антона Чадського.

 

Концепція експозиції полягає у осмисленні, іронії над міфологічними вимірами інформаційної та культурної війни, що точиться паралельно з прямим військовим втручанням РФ. Представники сучасного мистецтва України та Росії продемонструють, як новий час породив нові образи, смисли. «Ватнік»  Антона Чадського - образ саркастичний, злий у своїй безкомпромісній критиці. «Бандерики» Івана Семесюка - образ протилежний, просякнутий добрим гумором та оптимістичною надією на перемогу.

 

«Бандерик є своєрідною антитезою ватніку, як за формою, за змістом, так і за емоційним забарвленням. Він прагне простих речей - своя земля, своя хата, своя жінка, своя зброя, а ви, дорогі ватні гості, йдіть на...й! Чужого нам не треба, а свого не віддамо. Але головне - бандерик зрозумів, що без болючих і дуже швидких змін діла не буде, і саме тому його актуальне гасло - еволюція, або смерть! Гнучко змінюйся і неодмінно переможеш! В цьому полягає тотальна протилежність неймовірно консервативному ватніку, цьому зашкорублому традиціоналісту і дегенерату», - пояснює Іван Семесюк.

 

Виставка працюватиме з 1 по 6 квітня. ЦСМ М17 працює з 11.00 до 20.00.

 

З питань акредитації на заходи треба звертатися до PR-менеджера Дарії Кушелевської info.press.m17@gmail.com , (095) 534-87-83.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4059
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду