29 березня – благодійний концерт ICTV у клубі «Бочка на Подолі»

24 Березня 2015
4270
24 Березня 2015
12:51

29 березня – благодійний концерт ICTV у клубі «Бочка на Подолі»

4270
29 березня – благодійний концерт ICTV у клубі «Бочка на Подолі»

У неділю, 29 березня, о 19:00 в арт-клубі «Бочка на Подолі» (вул. Верхній Вал, 22) відбудеться благодійний концерт співробітників каналу ICTV на підтримку бійців АТО.

 

У заході візьмуть участь ведучі телеканалу ICTV - Віталій Ковач, Анна Ахава, Павло Казарін, Антон Равицький, Юлія Зорій. Ведучим концерту стане Андрій Куликов.

 

Музиканти, які виступатимуть, - співробітники телеканалу ICTV. Відвідувачі почують авторські пісні під гітару від Костянтина Ігнатчука, групи «Інший день», ліричний фолк-рок від гурту «АССА», а також альтернативний рок від колективу FFTM.

 

Серед гостей вечора - ведучі ICTV, а також відомі волонтери. Очікується приїзд воїнів, які зараз проходять лікування в Київському госпіталі. На гроші, зібрані на концерті, будуть закуплені необхідні речі для бійців, які знаходяться в зоні АТО.

 

Квитки можна буде придбати на вході. Вартість - 50 грн.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4270
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду